Ξεκίνησε η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πού έχει κίνηση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα. Η επιστροφή ξεκίνησε από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι από την Αθήνα έφυγαν περίπου 300.000 οχήματα τα οποία παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής κυρίως σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, αλλά και την Τρίτη του Πάσχα.

Στα διόδια της Ελευσίνας, η κίνηση είναι αυξημένη με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν κατά διαστήματα μικρές ουρές.

Στα διόδια των Μαλγάρων στην Θεσσαλονίκη, καταγράφονται ήδη καθυστερήσεις. Πριν από λίγο δόθηκαν δύο είσοδοι «ελεύθερες», για τη διέλευση των οχημάτων προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση από και προς Θεσσαλονίκη, μετά τις διακοπές του Πάσχα. Να σημειωθεί πως η πρώτη είσοδος «ελευθέρας» από τα διόδια, δόθηκε λίγα λεπτά μετά τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ η δεύτερη δόθηκε λίγα λεπτά πριν τη 1.00 το μεσημέρι.

Μέχρι αυτή την ώρα ο καιρός είναι ήπιος με ελαφρά βροχόπτωση, ενώ τα φαινόμενα αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να ενταθούν τις απογευματινές ώρες.

Οι πιο «επικίνδυνες» ώρες

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ολυμπίας Οδού οι ώρες αιχμής για σήμερα είναι από τις 11 το πρωί ως τις 10 το βράδυ, ενώ για αύριο, Τρίτη του Πάσχα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ.

Η Τροχαία έχει προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα καθώς από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων. Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει από αύριο το πρωί στις 11 μέχρι τις 11 το βράδυ.

Δείτε εδώ live σε ποια σημεία του οδικού δικτύου έχει κίνηση

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ