Αράχωβα – Θάνατος Όλιβερ: «Ξέρουμε ποιος είναι, αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω το όνομά του»

«Ξέρουμε το όνομα» του δράστη της κακοποίησης του Όλιβερ, δήλωσε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, σημειώνοντας ότι έχει δοθεί το όνομα αυτό στην αστυνομία. Μιλώντας για την υπόθεση θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, που έχει προκαλέσει σοκ και οργή στο πανελλήνιο, η Μάρθα Πουλτίδου διαμήνυσε πως «αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του, με όποιο κόστος».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο Focus Fm, η Μάρθα Πουλτίδου ανέφερε ότι ο δράστης χτύπησε το χάσκι και στη συνέχεια το κακοποίησε με αιχμηρό αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

«Ένας άνθρωπος που μπορεί να κάνει αυτό το πράγμα σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα μπορεί να το κάνει στον οποιονδήποτε», είπε αρχικά. «Έχει κακοποιηθεί βάναυσα ένα ζώο, το οποίο έχει βιαστεί από ανθρώπινο χέρι και όχι από αγέλες σκύλων, όπως προσπάθησε να μας πουλήσει “συστηματικά” η αστυνομία». Θα πρέπει να βγει όλο αυτό στο φως και να συλλάβουν τον εγκληματία, γιατί αυτός εκεί κυκλοφορεί ελεύθερος. Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κινδυνεύουν όλοι εκεί πέρα…», είπε στη συνέχεια η κ. Πουλτίδου.

Η ίδια σημείωσε πως «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μάρτυρες», ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Αν δεν τον συλλάβουν θα βγάλω εγώ η ίδια δημόσια το όνομά του με όποιο κόστος. Ξέρουμε το όνομά του. Έχει κατατεθεί το όνομά του στην αστυνομία, η οποία “κοιμάται όρθια”. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Το ξέρουν άπαντες, κυκλοφορεί παντού το όνομά του και η αστυνομία δεν κάνει τίποτα». Όπως ισχυρίστηκε, ο δράστης «έχει γερό δόντι… εισαγγελείς, αστυνομίες, πολιτικούς».

«Θα εκπλαγείτε, γιατί δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που φανταζόμαστε. Γιατί φανταζόμαστε σεξουαλική κακοποίηση, διαστροφή δηλαδή ενός ανθρώπου, να κάνει αυτό το έγκλημα το σεξουαλικό. Δεν είναι σεξουαλικό ακριβώς το έγκλημα. Κάτι άλλο υπάρχει, το οποίο θα αποκαλυφθεί μόλις συλληφθεί ο άνθρωπος» πρόσθεσε η Μάρθα Πουλτίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ