Αράχωβα: Κακοποίηση του Όλιβερ «βλέπει» καθηγητής Κτηνιατρικής – Πληροφορίες ότι έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης

Τεράστια κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αράχωβα, με πολίτες και φιλοζωικές οργανώσεις να διαμαρτύρονται ειρηνικά για τον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που βρήκε φρικτό θάνατο.

Αράχωβα: «Στο βιντεοληπτικό υλικό δεν βλέπουμε άνθρωπο να κακοποιεί τον Όλιβερ» λέει η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ

Κι ενώ αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι, εάν δηλαδή υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις Αρχές, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης που ευθύνεται για τον θάνατο του Όλιβερ έχει ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η δικηγόρος του ιδιοκτήτη του χάσκι και φιλοζωικών οργανώσεων.

Αράχωβα: Το βίντεο που ρίχνει φως στην κακοποίηση του Όλιβερ – Το υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το MEGA, ο δράστης προσπάθησε να ξεγελάσει τους πάντες για το τι συνέβη στο άτυχο χάσκι.

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

Αράχωβα: «Δεν μίλησα για σεξουαλική κακοποίηση του χάσκι – Υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας», λέει η κτηνίατρος

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μιλώντας στο OPEN ο κηδεμόνας του Όλιβερ είχε σημειώσει: «Είναι δυνατόν να είναι ζώα; Δηλαδή δαγκωματιές δεν είχε. Δηλαδή η αγέλη δάγκωσε τον σκύλο στον πρωκτό; Τα σκυλιά αυτά είχαν μαχαίρια στο στόμα και πήγαν και τον κάρφωσαν; Γιατί ο Όλιβερ πήγε μετά από 35 ώρες για νεκροψία; Γιατί εμένα με είχανε να τον άλλαζα αυτοκίνητα και δεν με αφήσανε να φτάσω στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Καρδίτσας; Κοιτάω να βρεθεί αυτός ή αυτοί που το έκαναν αυτό».
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ