Αποκλειστικό: Βίντεο δείχνει τους δράστες της δολοφονίας του 50χρονου στο Γκάζι

Βίντεο με τα πρόσωπα δύο ανδρών που ίσως κρύβονται πίσω από την δολοφονία του 50χρονου στο Γκάζι την περασμένη Κυριακή, έχουν στα χέρια τους οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr το βίντεο, από κάμερες επιχείρησης που βρίσκεται κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 50χρονος, δείχνει δύο άτομα να απομακρύνονται τρέχοντας από την περιοχή, ελάχιστα λεπτά μετά τον θάνατο του θύματος.

Οι αστυνομικοί που “χτένισαν” την περιοχή που έγινε η δολοφονία, βρήκαν έπειτα από λεπτομερή έλεγχο το συγκεκριμένο βίντεο στο οποίο μάλιστα διακρίνονται τα χαρακτηριστικά των δύο ανδρών, οι οποίοι πλέον θεωρούνται ύποπτοι για την επίθεση και την δολοφονία του 50χρονου και αναζητούνται. Μάλιστα έπειτα από καταθέσεις που πήραν από δεκάδες εργαζόμενους στα νυχτερινά κέντρα της περιοχής, οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά και στα στοιχεία ταυτότητας των δύο υπόπτων. Οι αστυνομικοί τους έδειξαν το επίμαχο βίντεο και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί από τους εργαζομένους αναγνώρισαν στα πρόσωπα τους δύο τακτικούς θαμώνες των νυχτερινών μαγαζιών.

Κίνητρο η ληστεία

Αν και αρχικά ο θάνατος του 50χρονου που βρέθηκε με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ήταν ένα μυστήριο, καθώς το Νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε ανέφερε ως αιτία θανάτου την ανακοπή, η νεκροτομή απέδειξε ότι ο άνδρας κατέληξε λόγω των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που του προκάλεσαν άγνωστοι οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι αρχές πλέον ερευνούν την ληστεία ως κίνητρο της δολοφονίας καθώς όπως κατέθεσε συγγενικό πρόσωπο του θύματος, λείπει η χρυσή αλυσίδα που φορούσε το θύμα, καθώς και λίγα μετρητά που γνώριζαν ότι είχε μαζί του. Πλέον η ληστεία θεωρείται πολύ σοβαρά ότι ήταν ο λόγος της θανατηφόρας επίθεσης στον 50χρονο αν και οι αρχές εξακολουθούν να ερευνούν και την περίπτωση της συμπλοκής έπειτα από καβγά του θύματος με τους δράστες. Άλλωστε όπως έχουν καταθέσει εργαζόμενοι των νυχτερινών κέντρων της περιοχής, ο 50χρονος -που ήταν θαμώνας σχεδόν κάθε βράδυ – και στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε προστριβές ακόμη και με περαστικούς, καθώς πολύ συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ