Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη λιποθύμησε και το twitter «λύγισε»

Η αγαπημένη συνήθεια όλων, ο Σασμός, έχει επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά, εδώ και λίγες ημέρες στις οθόνες των τηλεθεατών με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο.

Δεν είναι μόνο οι ανατροπές που έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και οι νέες αφίξεις που γίνει στη σειρά του Alpha. Μία από αυτές είναι και ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος υποδύεται τον Παύλο Βρουλάκη, τον οποίο τον νόμιζαν για νεκρό εδώ και πολλά χρόνια.

Έπειτα από είκοσι χρόνια, ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια, με δίψα να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένεια του θρηνεί ένα ακόμη θύμα, τον Άγγελο.

Ο Παύλος Βρουλάκης κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι, που μένει αρκετό καιρό σφραγισμένο και ο μόνος που γνωρίζει την επιστροφή του είναι ο παπάς, ο οποίος του έχει συστήσει να μην εμφανιστεί σε κανέναν και να φύγει ξανά από το χωριό.

Είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη και διψά να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες, καθώς εξαιτίας τους η οικογένειά του θρηνεί ακόμη ένα μέλος, τον Άγγελο. Ο Παύλος Βρουλάκης κρύβεται σε ένα παλιό σπίτι της οικογένειας που μένει εδώ και καιρό σφραγισμένο και ο μόνος που γνωρίζει για την επιστροφή του είναι ο παπάς που του συστήνει να μην εμφανιστεί σε κανέναν και να φύγει ξανά από το χωριό.

Αυτό δυστυχώς, δεν πρόλαβε να γίνει, αφού μια τυχαία συνάντηση της γιαγιάς Ειρήνης σε αυτό το σπίτι τα ανατρέπει όλα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τη γιαγιά να σοκάρεται όταν αντικρίζει τον Παύλο, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη στο πάτωμα.

Όπως ήταν λογικό η σκηνή αυτή ξεσήκωσε το κοινό και τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έχουν δείξει πολλές φορές την αδυναμία τους στο πρόσωπό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ