Απήγαγαν οικογένεια με τέσσερα παιδιά στην Πιερία – Οι δραματικές στιγμές, οι απειλές και η απελευθέρωση

Υπόθεση απαγωγής ολόκληρης οικογένειας, με τέσσερα ανήλικα παιδιά, αποκαλύπτεται στην Πιερία. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης σε παραθαλάσσια περιοχή του δήμου Δίου-Ολύμπου, όταν πέντε άτομα άρπαξαν το ζευγάρι και τα παιδιά τους, αφού πρώτα τραυμάτισαν τον πατέρα. Τους μετέφεραν σε μία φάρμα, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, και με την απειλή ότι θα κάνουν κακό σε ένα από τα παιδιά, απαιτούσαν από τα θύματα να τους δώσουν χρήματα για να τους απελευθερώσουν. Το επόμενο πρωί, ο πατέρας κατάφερε να απελευθερωθεί και να διαφύγει και αφού πήγε πεζός σε ένα κατάστημα σε άλλη περιοχή, ενημέρωσε τις αρχές. Οι δράστες άφησαν ελεύθερα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, στον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας. Έπειτα από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί άνδρες σε περιοχή του δήμου Τεμπών και αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθησαν, χθες (13-07-2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, τρεις αλλοδαποί άντρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και δύο ακόμα συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή.

Ειδικότερα, προχθές (12-07-2021) το απόγευμα σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας, οι -3- συλληφθέντες, από κοινού με τους -2- συνεργούς τους που αναζητούνται, συναντήθηκαν με ζευγάρι αλλοδαπών, διαφορετικής υπηκοότητας, και αφού προκάλεσαν επιφανειακό τραύμα με χαρτοκόπτη στο χέρι του πατέρα, μετέφεραν το ζευγάρι και τα -4- ανήλικα τέκνα τους σε άγνωστη ερημική τοποθεσία (εντός φάρμας), σε κοντινή απόσταση.

Η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα ανήλικα τέκνα, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Χθες (13-07-2021) το πρωί, ο πατέρας κατόρθωσε να διαφύγει και κατέληξε πεζός σε κατάστημα γειτνιάζουσας περιοχής του Δήμου Τεμπών Λάρισας, από όπου και ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές.

Ως προς τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, οι δράστες τα άφησαν ελεύθερα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ανευρέθηκαν από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δραστών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή τους σε αγροτικό χωματόδρομο σε περιοχή του Δήμου Τεμπών.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ