Απαγωγή επιχειρηματία: Το τελευταίο τηλεφώνημά του πριν πέσει στα χέρια των κακοποιών

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη μετά την απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι της Πεντέλης τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που διατηρεί καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων σε Αττική και Θεσσαλονίκη, βρισκόταν το βράδυ της Τρίτης μαζί με δύο άτομα σε ταβέρνα στο Ίλιον. Οι δράστες έστησαν καρτέρι στον 40χρονο, καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από την ταβέρνα στο σπίτι του στο Πικέρμι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν πως οι απαγωγείς παρακολουθούσαν τον επιχειρήματα και γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις και το πρόγραμμά του. Η αρπαγή του επιχειρηματία έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Μερικά λεπτά αργότερα δυο οχήματα είχαν παραδοθεί στις φλόγες στην β’ είσοδο του οικισμού Φοίνικα στα Σπάτα. Σύμφωνα με τις ενδείξεις πρόκειται για το όχημα του επιχειρηματία και ένα από τα οχήματα των δραστών.

Ντράφι- εξαφάνιση- αυτοκίνητα

Η τελευταία κλήση του επιχειρηματία πριν από την απαγωγή του

Σύμφωνα με το MEGA, ο 40χρονος επιχειρηματίας συνομιλούσε με ένα φιλικό του πρόσωπο, λίγο πριν την απαγωγή του.

Ο 40χρονος ξεκίνησε να μιλάει λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Τρίτης. Η κλήση ολοκληρώθηκε στις 00.02 της Τετάρτης και είχε διάρκεια 22 λεπτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κινητό του επιχειρηματία έμεινε ανοικτό κατά τη διάρκεια της απαγωγής του και το φιλικό του πρόσωπο άκουγε φωνές και βρισιές.

Το φιλικό πρόσωπο του επιχειρηματία ανέφερε πως οι απαγωγείς μιλούσαν καθαρά ελληνικά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ο επιχειρηματίας ήταν ήρεμος και χαλαρός. Από τη στιγμή που οι απαγωγείς του επιτέθηκαν, εκείνος προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, έτσι ώστε να καταλάβει ο συνομιλητής του τι συμβαίνει.

Μόλις οι απαγωγείς αντιλήφθηκαν το τηλέφωνο, διέκοψαν την κλήση, χωρίς να απενεργοποιήσουν το κινητό. Τότε το άτομο με το οποίο μιλούσε ο 40χρονος επιχειρηματίας, επικοινώνησε με την Αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ