Άνω Λιόσια: ΒΙΝΤΕΟ – ντοκουμέντο από την ένοπλη επίθεση κατά 32χρονου και της οικογένειάς του

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που 24χρονος πυροβολεί εναντίον αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε οικογένεια Ρομά στα Άνω Λιόσια, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Άνω Λιόσια: Συνελήφθη 24χρονος για τους πυροβολισμούς σε αυτοκίνητο

Όπως φαίνεται στα πλάνα της ΕΡΤ1, ο 24χρονος την περασμένη Πέμπτη έξω από βενζινάδικο βγαίνει από το όχημά του και πυροβόλησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 32χρονος Ρομά, η σύζυγός του και τα ανήλικα παιδιά τους.

Ευτυχώς από τα πυρά του 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη, δεν τραυματίστηκε κάποιος από την οικογένεια. Ο 32χρονος οδηγός κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, όμως τον καταδίωξε ο δράστης. Στην Λεωφόρο Φυλής το όχημά τους προσέκρουσε σε περιπολικό και ακινητοποιήθηκε. Οι τρεις επιβάτες το εγκατέλειψαν και έφυγαν τρέχοντας.

Άνω Λιόσια: Ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα για τους άσκοπους πυροβολισμούς

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ταυτοποίησε τον δράστη της επίθεσης, και χθες έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε συνελήφθη στο σπίτι του στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Κρυμμένο στην αυλή του οικίας του, βρήκαν και το πιστόλι που χρησιμοποίησε στο ένοπλο επεισόδιο και όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί από το σπίτι αστυνομικού στην Ηλιούπολη τον περασμένο Ιανουάριο.

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μια βολίδα στον χώρο των αποσκευών και από το σημείο που έλαβαν χώρα οι πυροβολισμοί περισυλλέχθηκαν 3 κάλυκες.

Άνω Λιόσια: O 32χρονος είχε προηγουμένως πυροβολήσει έξω από σπίτι 28χρονου

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 32χρονος οδηγός του λίγες ώρες πριν συμβεί το παραπάνω περιστατικό, είχε πάει μαζί με ένα 34χρονο και είχαν πυροβολήσει με κυνηγετικό όπλο έξω από το σπίτι του 24χρονου.

Λόγω της παραπάνω επίθεσης ο 32χρονος συνελήφθη την Μεγάλη Παρασκευή (14/4) για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ