Η υπόθεση Γεωργούλη και οι εκλογικές συνεργασίες – Τι δήλωσε ο Θανάσης Διαμαντόπουλος στον Realfm 97,8

«Αν η καταγγελία για έναν βιασμό φτάνει για να υπονομεύσει ή να δυναμιτίσει την προοπτική συνεργασίας μεταξύ δύο κομμάτων δείχνει πόσο σύνθετο είναι το πολίτευμα της λεγόμενης συγκυβερνητικής ή συναινετικής δημοκρατίας που βασίζεται στην απλή αναλογική» δήλωσε ο Θανάσης Διαμαντόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναιρεί το υπόστρωμα της αναλογικής που είναι να συνεργάζονται κυβερνητικά τα συγγενή κόμματα. Κατά την επίσημη θέση του κ. Τσίπρα για την “κυβέρνηση ηττημένων” μιλώ, έστω κι αν κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάπως θολώνουν τα νερά, η λογική του αναλογικού συστήματος είναι ότι όλα τα κόμματα μπορούν να συγκυβερνήσουν» σημείωσε.

«Προσωπικά δεν είμαι βέβαιος ότι και ο κ. Τσίπρας το εννοεί πραγματικά. Το λέει ίσως για να μην πάνε χαλαρά οι ψηφοφόροι στις κάλπες» σχολίασε.

«Πρέπει να αναμείνουμε την δικαστική ετυμηγορία. Είναι φρικτή η πράξη που καταγγέλλεται, εξίσου φρικτή είναι η προαγγελία της ενοχής οποιουδήποτε υπόδικου» υπογράμμισε ο κ. Διαμαντόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ