Άνω Λιόσια: Καταθέτει η μητέρα της μαθήτριας που καταγγέλλει παρενόχληση από καθηγητή του σχολείου

Εξελίξεις στην υπόθεση της 16χρονης μαθήτριας στα Άνω Λιόσια, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αυτή την ώρα η μητέρα του κοριτσιού καταθέτει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, σε μία προσπάθεια να πέσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Εκτός από την μητέρα, στους αστυνομικούς αναμένεται να καταθέσει και η ίδια η 16χρονη μαθήτρια του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, προκειμένου να περιγράψει όλα όσα φέρονται να συνέβησαν σε βάρος της από τον εν λόγω εκπαιδευτικό.

Η επιστολή των συμμαθητών της 16χρονης

Κατάληψη πραγματοποιούν μαθητές στο 1ο Λύκειο Άνω Λιοσίων διαμαρτυρόμενοι για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη μαθήτρια από καθηγητή της, σύμφωνα με καταγγελία της ίδιας. Όπως αναφέρουν συμμαθήτριες της η 16χρονη είχε μιλήσει σε καθηγητές της πριν από δυο μήνες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το doxthi.gr, η κοπέλα πήγαινε στο γραφείο του εκπαιδευτικού κάθε φορά που δεν αισθανόταν καλά, καθώς διακατεχόταν από κρίσεις πανικού. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, τη χάιδευε στους ώμους, την αγκάλιαζε και την έπιανε από τη μέση με αποτέλεσμα να αισθάνεται άβολα. Παράλληλα, καταγγέλλει ότι της έστελνε μηνύματα στο κινητό της, ζητώντας να τη συναντήσει εκτός σχολείου.

Τα παιδιά ζητούν την κίνηση των διαδικασιών για να διαλευκανθεί η υπόθεση, επικαλούμενα τόσο την βοήθεια της Υπουργού Παιδείας, όσο και της Διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, της διοίκηση του Δήμου, αλλά και των τοπικών μέσων.

Επιστολή
Επιστολή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ