«Άνω κάτω» Βόλος και Αθήνα για μια 17χρονη: Οι συνεχείς «εξαφανίσεις» και οι καταγγελίες κατά του πατέρα της

Τις δικαστικές, αστυνομικές και ιδρυματικές υπηρεσίες στην Αθήνα και τον Βόλο έκανε άνω κάτω μια 17χρονη που κατάγεται από χωριό της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές της Μαγνησίας.

Πέρυσι είχε κατηγορήσει τον 44χρονο πατέρα της για ασελγείς πράξεις, κατηγορία που δεν αποδείχτηκε. Η ανήλικη που έχει γίνει μπελάς για τον πατέρα, τη γιαγιά της και τις υπηρεσίες, ανεβάζει βίντεο στο tiktok, με προκλητικές πόζες και χειρονομίες σεξουαλικού περιεχομένου και την ακολουθούν 10.000 άτομα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, magnesianews.gr.

Η ανήλικη  πήγε πριν από περίπου μια εβδομάδα σε Παιδόπολη κοριτσιών, στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας Αττικής, με διάταξη της εισαγγελέως Ανηλίκων Βόλου, προκειμένου να απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον, καθώς μένει στο χωριό με τον πατέρα και την γιαγιά της, ωστόσο μάλλον δεν της άρεσε το περιβάλλον.

Την περασμένη Τρίτη το… έσκασε, έγιναν έρευνες της Αστυνομίας χωρίς αποτέλεσμα και τελικά πήγε σε συγγενικό της πρόσωπο στην πρωτεύουσα, που ενημέρωσε τον πατέρα της, η οποίος κατέβηκε στην Αθήνα με την γιαγιά της και την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν στο χωριό της περιοχής Αλμυρού.

Οι υπεύθυνοι της Παιδόπολης, όπου φιλοξενείτο η 17χρονη, στις αρχές της εβδομάδας βρήκαν στον σάκο της μια συσκευασία με ινδική κάνναβη που η ανήλικη είπε ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή της. Την επόμενη μέρα το… έσκασε από το ίδρυμα, οι υπεύθυνοι του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία, εκδόθηκε Amber Alert για τον εντοπισμό της και παρά τις έρευνες που έγιναν στην Αθήνα δεν εντοπίστηκε.

Τελικά, η 17χρονη, κατέφυγε σε σπίτι συγγενικού προσώπου, που ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος κατέβηκε στην Αθήνα με την γιαγιά της και παρέλαβαν το κορίτσι, που πλέον βρίσκεται μαζί τους σε χωριό της περιοχής του Αλμυρού.

Η ανήλικη φέρεται να δηλώνει ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Παιδόπολη, αλλά στο σπίτι της στο χωριό, από όπου εξαφανίζεται συνεχώς, με αποτέλεσμα να κινητοποιείται συνεχώς η αστυνομία. Η 17χρονη φέρεται να είπε ότι θέλει να κάνει καριέρα, ανεβάζοντας βίντεο στο tik tok.

Τρεις καταγγελίες κατά του πατέρα

Το κορίτσι έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη τον Νοέμβριο του 2021 όταν σε ηλικία 16 ετών κατήγγειλε τον 43χρονο πατέρα της για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ανέφερε ότι ήταν πλεκτάνη που έστησε ο 29χρονος φίλος της ανήλικης, με στόχο να φύγει από το σπίτι που διαμένει με τον πατέρα και την γιαγιά της, για να μείνει μαζί του στη Ν. Αγχίαλο.

Τελικά, ο πατέρας της ανήλικης αθωώθηκε, καθώς το Δικαστήριο είχε αμφιβολίες για την καταγγελία του κοριτσιού που είχε πει στην Αστυνομία ότι ενώ βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού που διαμένουν στο χωριό, την πλησίασε έχοντας ανοιχτό το φερμουάρ του παντελονιού του και έβαλε το χέρι στο εσώρουχο και χάιδεψε το μόριό του μπροστά της.

Τότε το Δικαστήριο είχε αποφασίσει ο κατηγορούμενος να φύγει από το σπίτι, η ανήλικη κόρη του να μείνει με την μητέρα του (γιαγιά), η ανήλικη και ο πατέρας της να εξεταστούν από παιδοψυχολόγο και ψυχίατρο αντίστοιχα και παράλληλα να γίνει κοινωνική έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι το ανήλικο κορίτσι, όταν ήταν 11,5 ετών είχε καταγγείλει τον πατέρα του για βιασμό, κάτι που δεν αποδείχτηκε και έναν μήνα μετά την καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα ψυχολόγος που είχε καταθέσει στο Δικαστήριο είχε πει ότι ο λόγος της δεν είχε ειρμό και ενώ τα παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση ήταν συνεσταλμένα, η ανήλικη έδειχνε να έχει πρόβλημα και έδειχνε να έχει καλή σχέση με το σώμα της. Ακόμη είπε ότι δεν πίστεψε τις καταγγελίες της και ότι το κορίτσι χρειάζεται βοήθεια γιατί του λείπει η μητέρα του που έφυγε από το σπίτι ενώ ήταν σε πολύ μικρή ηλικία.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ