Allou Fun Park: «Δεν σηκωθήκαμε ποτέ από το βαγόνι» λέει ένας από τους τραυματίες—ΒΙΝΤΕΟ

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας, προκάλεσε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Allou Fun Park, στην Αθήνα. Τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε βαγόνι τρένου που κινείται σε ράγες πίστας με νερό, τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

H εισαγγελική αρχή διέταξε προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Από την εισαγγελία θα οριστεί πραγματογνώμονας μηχανολόγος.

Ένας από τους τραυματίες, μιλώντας στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Ο άνδρας, με γάζες στο κεφάλι και εμφανή τα σημάδια σε όλο του το σώμα από το ατύχημα στο λούνα παρκ περιγράφει πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι στιγμές χαράς για τα τέσσερα άτομα που μπήκαν στο βαγόνι, μετατράπηκαν σε εφιάλτη. «Εγώ χτύπησα. Έχω κάνει 12 ράμματα στο κεφάλι, έχω χτυπήσει στα πλευρά μου. Έχω χτυπήσει και από την άλλη μεριά, τον ώμο μου δεξιά. Και το πόδι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Allou Fun Park τραυματίας

Μάλιστα τόνισε ότι δεν σηκώθηκαν ποτέ από το βαγόνι. «Ενώ δεν σηκωθήκαμε καθόλου από το βαγόνι ή δεν κάναμε το οτιδήποτε, προσγειώνοντας από την κατηφόρα τελοσπάντων το βαγόνι, δεν υπήρχε καν νερό. Η τροχαλία από το βαγόνι, δεν το φρέναρε καν και ουσιαστικά εκτροχιάστηκε γιατί φύγαμε ευθεία στη στροφή και ουσιαστικά φύγαμε απ’ έξω,  λόγω ότι δεν υπήρχε νερό ή κάτι άλλο να μας φρενάρει».

Τη θέση αυτή τονίζει και ο δικηγόρος του τραυματία, Παναγιώτης Καρυδομάτης. «Όχι δεν σηκώθηκαν όρθιοι. Το βαγονέτο αυτό από ό,τι μου είπαν δεν έχει κάποιου είδους ζώνες ή απαγορευτικές μπάρες που να μην επιτρέπουν να σηκωθεί κάποιος όρθιος αλλά έχει χερούλια» τόνισε.

Στη συνέχεια ο τραυματίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ήρθε ένας όχι σε εμένα, στο άλλο το παιδί που έχει ρήξη σπλήνας και του είπε ότι και καλά ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς, ότι εσείς ουσιαστικά σηκωθήκατε στο βαγόνι εν κινήσει και ότι τα πράγματα ουσιαστικά δεν έγιναν έτσι».

«Σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησε κανένας τα παιδιά. Το παιχνίδι λειτουργεί με απόλυτη ασφάλεια» ανέφερε η υπεύθυνη επικοινωνίας του Allou Fun Park, Μαρία Σταυριανάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ