Άλιμος: Πάρκαρε σε θέση για ΑμεΑ και το πλήρωσε – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Ένας οδηγός στον Άλιμο δεν θα παρκάρει ξανά το αυτοκίνητό του σε θέση για ΑμεΑ.

«Καπνισμένο τοπίο» τα Τρίκαλα: Τα τζάκια πήραν… φωτιά – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Καθημερινά, οργισμένοι πολίτες στέλνουν στο enikos.gr εικόνες με ασυνείδητους οδηγούς που σταθμεύουν όπου βρουν τα οχήματά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει εάν ενοχλούν ή εάν προκαλούν προβλήματα.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οδηγός άφησε το όχημά του σε θέση στάθμευσης για ΑμεΑ επί της οδού Ήρωος Μάτση στον Άλιμο και όταν επέστρεψε βρήκε μία κλήση στο παρμπρίζ του, ενώ η Τροχαία τού είχε αφαιρέσει τις πινακίδες.

Γαλάτσι: Πάρκαρε σαν… κύριος μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Παρκάρισμα Άλιμο ΑμεΑ

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Άνω Πατήσια: Πάρκαρε σε ράμπα πεζοδρομίου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ