Αλεξανδρούπολη: «Είδα αλλαγή στη συμπεριφορά του» – Τι λέει συνάδελφος του καθηγητή που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Σάλος προκλήθηκε στην Αλεξανδρούπολη μετά την καταγγελία μαθήτριας σε βάρος καθηγητή Λυκείου για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η ανήλικη, από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024, τη θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα.

Η 17χρονη κατήγγειλε τον καθηγητή της, ο οποίος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Ο καθηγητής Βιολογίας αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την Πέμπτη, με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο, αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Συνάδελφος του καθηγητή μίλησε στο «Πάμε Δανάη», δηλώνοντας πως το τελευταίο διάστημα είδε αλλαγή στη συμπεριφορά του. «Τον γνώρισα σαν συνάδελφο, τον εκτιμώ. Είναι λίγο προκλητική αυτή την περίοδο η εμφάνιση και το στήσιμό του. Κατά καιρούς πιεζόμαστε, δεν θεωρώ ότι ισχύουν αυτά τα πράγματα, ότι υπέστη το παιδάκι σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ είναι πολύ λεπτό θέμα για να πούμε οτιδήποτε».

«Μπορεί ο άνθρωπος να είναι σε περίοδο της ζωής του που αισθάνεται πιεσμένος. Είδα αλλαγή στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου συναδέλφου, που ήταν εξαιρετικός, δεν είχε δώσει δικαιώματα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ