Άγιοι Ανάργυροι: 4 φρουροί φυλάνε συνεχώς τον δολοφόνο της Κυριακής στο Τζάνειο νοσοκομείο

Σε ειδικό διαμορφωμένο δωμάτιο κρατούμενων στο Τζάνειο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, με τέσσερις φρουρούς να παρακολουθούν την κάθε του κίνηση ανά πάσα ώρα και στιγμή, έπειτα από την απόπειρα αυτοκτονίας του στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Φυλάσσεται από 4 φρουρούς, ενώ συνήθως όταν πρόκειται για κρατούμενους, υπάρχουν 2 φρουροί. Ο συγκεκριμένος φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις. Βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος έχει λιγότερα πράγματα μέσα στο δωμάτιο από ότι ένας κανονικός θάλαμος, προκειμένου να μην κάνει κακό στον εαυτό του, να υπάρχει ασφάλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για εμάς. Υπάρχει συνεχής οπτική επαφή» ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο κ. Παλιοκαρίτης, πρόεδρος εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Σχετικά με την κατάσταση του 39χρονου, ο κ. Παλιοκαρίτης είπε πως «δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, καθώς έχει βγει μόλις από την εντατική».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τόνισε πως γίνονται πράγματα που στερούνται της λογικής.

«Ο ασθενής νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ, οι γιατροί έκριναν ότι είναι σταθερή η κατάστασή του και μπορεί να γυρίσει στις φυλακές. Εκεί, υπάρχει νοσοκομείο, αλλά μπορεί να συνεχίσει την θεραπεία του, παίρνει μία αντιβίωση. Δεν πήγε στο Τζάνειο γιατί είναι νοσοκομείο ασφαλείας, αλλά επειδή εφημέρευε και τώρα νοσηλεύεται στον 3ο όροφο στην Γ’ Χειρουργική Κλινική. Είναι δυνατόν να απασχολούνται άνθρωποι από την αστυνομία, για να φυλάνε έναν κρατούμενο στο Τζάνειο, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, και να μην γυρίζει στις φυλακές;» αναρωτήθηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ