Αλεξανδρούπολη: Το σόου κατηγορούμενου καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας μπροστά στις κάμερες – Απάντησε με… Ξυλούρη – ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του καθηγητή, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας, στην Αλεξανδρούπολη, έξω από το δικαστήριο, την στιγμή που έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του Mega, ο καθηγητής που βρίσκεται στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου, αρχικά βγάζει το καπέλο και πλησιάζει με αργό βήμα τους δημοσιογράφους, και στη συνέχεια αρχίζει να τραγουδάει Ξυλούρη, με την συμπεριφορά του να προκαλεί ερωτήματα.

Μάλιστα, έκανε την προσευχή του, και συνεχίζει να τραγουδά. «Είμαι αθώος, εγώ πήγα να κάνω καταγγελία και δέχθηκα επίθεση από σκευωρία. Πρέπει να τελειώνουμε με την βρωμιά» είπε αφού τελείωσε την… ερμηνεία του.

Σημειώνεται πως ο ίδιος έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη, με όρους να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

«Η ανήλικη κατέθεσε πως ο καθηγητής από τον Δεκέμβριο του 2023 έως τον Μάρτιο του 2024 την θώπευσε δύο φορές στα γεννητικά της όργανα. Γίνεται μνεία πως εκείνη τη μέρα δεν εργαζόταν καθώς βρισκόταν σε κανονική άδεια» αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ