Αλεξανδρούπολη: Μαθήτρια κατήγγειλε τον καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση

Μαθήτρια κατήγγειλε έναν καθηγητή της για σεξουαλική παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη, με τον εκπαιδευτικό να έχει προσαχθεί αυτή την ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το thesstoday, η μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε πως ο συγκεκριμένος καθηγητής συστηματικά την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ επιχειρούσε να την θωπεύσει σε ευαίσθητα σημεία. Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας, ο καθηγητής της μιλούσε με απρέπεια προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Το κορίτσι βρήκε το θάρρος και εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που φέρεται να ζούσε σε ένα συγγενικό της πρόσωπο και στη συνέχεια μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας της Αλεξανδρούπολης, όπου και υπέβαλε την σχετική μηνυτήρια αναφορά.

Αρμόδιες πηγές επισημαίνουν στην ιστοσελίδα πως είναι πολύ πιθανό ακόμη και εντός ωρών η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη, καθώς δεν αποκλείεται στα αυτιά των αστυνομικών να φτάσουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο καθηγητή.

Με δεδομένο ότι η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ο εκπαιδευτικός έχει προσλάβει ήδη δικηγόρο, ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ