Ακολούθησαν 75χρονη και της άρπαξαν 18.000 ευρώ

Ακόμη και τροχαίο ατύχημα προκάλεσαν δύο επιτήδειοι προκειμένου να κλέψουν την τσάντα 75χρονης, που περιείχε κοσμήματα και χρηματικό ποσό ύψους 18.000 ευρώ. Η υπόθεση, που διαδραματίστηκε στο τέλος του περασμένου Δεκεμβρίου, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου κι ενός άγνωστου συνεργού του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες είχαν βάλει στο «μάτι» την ηλικιωμένη, από τη στιγμή που εκείνη επισκέφθηκε τράπεζα στα Διαβατά. Στη συνέχεια, την ακολούθησαν οδικώς ως το σπίτι της, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να αρπάξουν την τσάντα.

Μάλιστα, κατά τη διαδρομή προς τον προορισμό της γυναίκας, που ήταν το Ωραιόκαστρο, έπεσαν εσκεμμένα, με μικρή ταχύτητα, πάνω στο προπορευόμενο όχημα της, προκειμένου να την ακινητοποιήσουν και να αποσπάσουν έτσι την προσοχή της. Ωστόσο, εκείνη συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο της, αλλά όταν έφτασε κοντά στο σπίτι της και πάρκαρε το όχημά της, οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να την πλησιάσουν, αρπάζοντας τελικά την τσάντα από τη θέση του συνοδηγού.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα δικαιολογητικά για να απαλλαγούν από τέλη οι δημότες Πειραιά

Οδοντίατρος “ξεχνούσε” αποδείξεις

Ανακάλυψε τα κόλπα του πληκτρολογίου σου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ