Ηράκλειο: Κυνήγησε κτηνοτρόφο και τον τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι

Σοβαρό επεισόδιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο στη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένας κτηνοτρόφος, ηλικίας περίπου 40 ετών απασχολεί την Αστυνομία στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του creta24.gr, κάτοικος χωριού της περιοχής τραυμάτισε είτε με μαγκούρα είτε με τσιμεντόλιθο, όπως εκτιμάται, έναν συγχωριανό του για λόγους που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Κι αυτό γιατί έως και χθες, όπως λένε οι πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και δεν είχε δώσει κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Οι περιγραφές που δόθηκαν σε αστυνομικούς από άτομο που φέρεται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο είναι σοκαριστικές.

Ο δράστης, ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών, κυνήγησε – σύμφωνα με τις περιγραφές- το θύμα και το τραυμάτισε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Το κυνηγητό και ο τραυματισμός σημειώθηκαν στο κέντρο του χωριού, έξω από την εκκλησία και μάλιστα ώρα που βρίσκονταν άνθρωποι έξω από τα σπίτια τους.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα αναζητηθεί και το υλικό από κάμερες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς έγινε και εάν οι μαρτυρίες που υπάρχουν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτό που έγινε γνωστό και επίσης ελέγχεται από την Αστυνομία είναι ότι ο δράστης λίγο πριν από την επίθεση βρισκόταν με φίλους του σε σπίτι του χωριού και διασκέδαζαν.

Αναχώρησε και συναντήθηκε με το θύμα με το οποίο άρχισαν τη φασαρία, η οποία μετατράπηκε σε κυνηγητό και στο τέλος σε αιματηρό επεισόδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ