Εκτέλεση στη Μεσαρά: Αυτός είναι ο δολοφόνος του κτηνοτρόφου – Ομολόγησε το έγκλημα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της άγριας δολοφονίας στη Μεσαρά. Σύμφωνα με το Cretalive, πριν από λίγο ο Ρουμάνος εργάτης ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της εκτέλεσης. Διέμενε σε σπιτάκι στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους ο Ρουμάνος φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια.

Να σημειωθεί ότι ο Ρουμάνος είχε ισχυριστεί ότι δέχτηκε κι αυτός πυρά από τον δολοφόνο του αφεντικού του, επιχείρησε δηλαδή να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Aρχών, παρουσιάζοντας και τον εαυτό του ως θύμα. Τα λεγόμενα του δεν φαίνεται να έπεισαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, που τον έθεσαν υπό στενό κλοιό από την πρώτη στιγμή.

Η εκτέλεση στη Μεσαρά σόκαρε το πανελλήνιο

Η άγρια δολοφονία στη Μεσαρά προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, καθώς ο κτηνοτρόφος εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της 7χρονης κόρης του. Ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος έδειχνε ότι ο δράστης ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ήξερε ότι τα βράδια καθόταν στην βεράντα του σπιτιού του και του έστησε καρτέρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον εκτέλεσε λίγα λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η σύζυγός του από το σπίτι για να πάει σε φαρμακείο.

Μεσαρά Μεσαρά μεσαρά

Ο σπαραγμός των παιδιών του θύματος από τη Μεσαρά

Το θύμα είχε δύο ανήλικα κοριτσάκια που είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. Μάταια συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο και δύναμη. «Δεν μπορώ, έχασα το άλλο μου μισό, το στήριγμα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…» φώναζε με λυγμούς η μεγάλη του κόρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ