Αιγάλεω: Πεζοδρόμιο… απέραντο πάρκινγκ – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες για παράνομα παρκαρίσματα σε πεζοδρόμια. Νέες φωτογραφίες έφτασαν από αναγνώστη στο enikos.gr, αυτή τη φορά από το Αιγάλεω.

Τα πεζοδρόμια έγιναν… πάρκινγκ στη Νέα Σμύρνη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Τα πεζοδρόμια στην οδό Λαγκαδά δεν «προορίζονται» ως φαίνεται πλέον για τους πεζούς αλλά για τα αυτοκίνητα, αφού κατά μήκος είναι σταθμευμένα πολλά οχήματα.

Αιγάλεω- πάρκινγκ

Κορυδαλλός: Έκαναν πάρκινγκ το πεζοδρόμιο – Έφτιαξαν και ράμπα για τα αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οι ιδιοκτήτες τους μάλλον αδιαφορούν για το πώς θα κινηθούν απρόσκοπτα οικογένειες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι και γενικά πεζοί.

Σε μια από τις φωτογραφίες μάλιστα, φαίνεται το καρότσι του μωρού στον δρόμο, καθώς ήταν αδύνατη η διέλευσή του από το πεζοδρόμιο.

Αιγάλεω- πάρκινγκ

Αιγάλεω πάρκινγκ

Κάτοικος της περιοχής υποστηρίζει ότι την γιαγιά της η οποία βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, δεν μπορεί να την μετακινήσει εύκολα. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει πολλές φορές κάνει παρατήρηση στους ασυνείδητους οδηγούς και η απάντηση που της δίνουν είναι ότι το πεζοδρόμιο είναι προέκταση της πρασιάς τους άρα επιτρέπεται το πάρκινγκ.

Όσο για τους αρμοδίους του Δήμου; Όπως αναφέρει η ίδια, όλοι είναι άφαντοι.

Αιγάλεω- πάρκινγκ

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ