Άγριο φονικό στην Αγία Βαρβάρα: Στο “μικροσκόπιο” αποτυπώματα και DNA – Άφαντη παραμένει η 15χρονη

Η άγρια δολοφονία της 50χρονης γυναίκας στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η 50χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη και δεμένη χειροπόδαρα στο υπνοδωμάτιό της ενώ η 15χρονη κόρη της με την οποία έμεναν μαζί παραμένει εξαφανισμένη.

Αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν αποτυπώματα και DNA από τον δράστη του φρικτού εγκλήματος που αποκαλύφθηκε όταν στενό συγγενικό πρόσωπο αναζήτησε την 50χρονη, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Το εσωτερικό του διαμερίσματος ήταν αναστατωμένο αλλά δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Δεν έχει διαπιστωθεί εάν έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Η 50χρονη μετά την απώλεια του συζύγου της ζούσε με την 15χρονη κόρη της τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Όπως λένε άνθρωποι που γνώριζαν το θύμα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της και να μεγαλώσει το παιδί της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια σε διάφορα σπίτια και στην πολυκατοικία όπου διέμενε.

Oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο το κίνητρο της αποτρόπαιας δολοφονίας να ήταν προσωπικές διαφορές.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ