Αγρίνιο: Συνελήφθη διαρρήκτης

Αγρίνιο: Συνελήφθη διαρρήκτης

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δυο διαρρήξεις – κλοπές οι οποίες είχαν συμβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στη πόλη του Αγρινίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα την 30-1-2013 ο δράστης διέρρηξε οικία 43χρονου και αφαίρεσε 75 κιλά ελαιόλαδο, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα αλυσοπρίονο, ενώ την 24-1-2013 είχε διαρρήξει αποθήκη 66χρονου και είχε αφαιρέσει δυο ακόμα αλυσοπρίονα.

Από την αστυνομική έρευνα, που διενήργησαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, προέκυψε ότι δράστης των κλοπών ήταν ο 37χρονος, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν τα εξής :

– Το χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα από τα αλυσοπρίονα που είχε αφαιρέσει.

– Μια εξωτερική κάμερα

– Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

– Ένα video-player

– Μια συσκευή καταγραφής εικόνας

Το χορτοκοπτικό μηχάνημα και το αλυσοπρίονο, αφού κατασχεθήκαν, αποδόθηκαν στον 43χρονο και τον 66χρονο αντίστοιχα ενώ τα υπόλοιπα κλοπιμαία φυλάσσονται μέχρι να αναγνωριστούν από τους παθόντες.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου υποβλήθηκε στην Εισαγγελία πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες για συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις συνεχίζονται.

 

ΠΗΓΗ:pelop.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ