Αγρίνιο: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Καταπέλτης ο εισαγγελέας της έδρας για τον 28χρονο Αγρινιώτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο.

Αγρίνιο: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται αντιμέτωπος με το κακούργημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων, με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνείται όλες τις κατηγορίες, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Οργή συγγενών κατά του ποδοσφαιριστή

Ακόμη μια φορά επικράτησε ένταση κατά την μεταφορά του 28χρονου στο Στρατοδικείο, καθώς συγγενείς του αγοριού επιχείρησαν να προπηλακίσουν τον κατηγορούμενο.

Αγρίνιο: «Οι παιδοψυχολόγοι έκαναν λάθος»: Η προκλητική κατάθεση της μητέρας του 29χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος κατηγορείται πως ασελγούσε σε βάρος του παιδιού το διάστημα από 1η Μαρτίου 2021 έως τέλη Μαΐου του ιδίου έτους.

Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.

Στις 23 Ιουλίου 2021 οι γονείς προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του. Η καταγγελία έγινε στην Εισαγγελία Αγρινίου, η οποία με τη σειρά της διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Στρατοδικείου Ιωαννίνων, λόγω του ότι ο κατηγορούμενος υπηρετούσε τότε τη στρατιωτική του θητεία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Η μητέρα του κατηγορουμένου αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες, με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

ΦΩΤΟ: epiruspost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ