Αγρίνιο: Ένταση και αποδοκιμασίες κατά του ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο

Αποδοκιμασίες και ένταση στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, όπου συνεχίζεται η δίκη του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού, μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στο Αγρίνιο.

Εξοργισμένοι συγγενείς της οικογένειας του παιδιού είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων και αποδοκίμασαν τον 28χρονο, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος του ανηλίκου παιδιού. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.

Οι ζωγραφιές αποκάλυψαν τον εφιάλτη

Η φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου, όπου αποτύπωσε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του ποδοσφαιριστή. Την ευθύνη για την φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του 28χρονου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το καλοκαίρι του 2021, όταν ο δράστης ήταν φαντάρος, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.

Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και σε βάρος της μητέρας του 28χρονου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ