Γιάννης Λύρας: Απέσυρε τη μήνυση η 92χρονη – «Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός» λέει ο πλαστικός χειρουργός

Ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης, της εξύβριση και της απειλής ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στον γνωστό πλαστικό χειρουργό Γιάννη Λύρα, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του 92χρονη με την οποία φέρεται να διαπληκτίστηκε στην πολυκατοικία όπου διαμένει στην Κηφισιά για τα κοινόχρηστα.

της Άννας Κανδύλη

Ο κ. Λύρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο ωστόσο εκεί η υπερήλικη γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τελικώς την δίωξη του και η υπόθεση απεσύρθη.

Τι δήλωσε ο Γιάννης Λύρας

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από τον Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ