Αγρίνιο – Απετράπη ραντεβού «θανάτου» μεταξύ οπαδών

Προετοιμασμένοι για… μάχη κατέβηκαν στην πόλη του Αγρινίου οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, για το Φάιναλ φορ του κυπέλλου στο Βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται στην επαρχιακή πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, περίπου 100 οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, έφθασαν πρωί- πρωί στην πόλη έκαναν πορεία, φώναξαν συνθήματα, έγραψαν και κάποια στον σύνδεσμο του “αιωνίου” αντιπάλου, ήπιαν και καφέ στην Ηλίου και εν τέλει συνοδεία Αστυνομίας αποχώρησαν.

Την ίδια ώρα , γύρω στις 12 το μεσημέρι, οργανωμένοι του Παναθηναϊκού σε κομβόι 20 περίπου οχημάτων κατευθυνόταν στην πόλη ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις τους μπλόκαραν στη Γέφυρα Αχελώου στη διασταύρωση για το Ματσούκι.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων συνοδεύτηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες  αστυνομικές δυνάμεις οδεύοντας μέσω της εθνικής οδού και της Γέφυρας εκτός Αιτωλοακαρνανίας. Οι αστυνομικές δυνάμεις απέτρεψαν το τετ α τετ των οπαδών.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αρχές, όλα συνηγορούν στο ότι οι δύο πλευρές ήταν προετοιμασμένες για εκτεταμένα επεισόδια. Βρέθηκαν κρυμμένες βόμβες μολότοφ στην πόλη αλλά και έξω από αυτή, ρόπαλα, κράνη, full face, ενώ προχώρησαν και σε οκτώ συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης:

«Μάχη» οπαδών έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ – Δύο συλλήψεις

Σε δίκη για ρατσιστική επίθεση οι πέντε οπαδοί της Τσέλσι

Πολύ ξύλο σε παιδικό πρωτάθλημα – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ