Αγοράστε online από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα IKEA e – shop!

Αγοράστε online από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα IKEA e – shop!

Στην ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών και την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop.

Με το IKEA e – shop  μπορείτε να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας προϊόντα για το σπίτι, από το σπίτι! Επισκεφτείτε το site www.IKEA.gr, εμπνευστείτε, επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν, δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς και κάντε την παραγγελία σας.

Η εξόφληση των αγορών σας, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, σε ασφαλές περιβάλλον, αλλά και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το πρόγραμμα πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας με άτοκες δόσεις –για ποσά πάνω από 100€, ισχύει και για τις ηλεκτρονικές σας αγορές!

Το ΙΚΕΑ e-shop δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της ΙΚΕΑ και τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στα φυσικά Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών & Παραλαβών ΙΚΕΑ.  Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να  αγοράσετε πάνω από 6.000 προϊόντα ΙΚΕΑ.

Σχετικά με την παραλαβή των αγορών σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε την παράδοση στο χώρο σας, είτε την αποστολή των αγορών σας σε πρακτορείο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας, στην περιοχή σας.

Επιπλέον  μπορείτε  να εγγραφείτε μέσα από το ΙΚΕΑ e-shop στο πρόγραμμα ΙΚΕΑ FAMILY, να κερδίσετε πόντους με τις αγορές σας και να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.

Τέλος, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών ΙΚΕΑ από σταθερό στο 8011122722 (αστι��ή χρέωση) ή από κινητό στο 2103543403, καθημερινά 08:00-22:00 και Σάββατο 08:00-21:00.

Στην IKEA παράλληλα, προχωρήσαμε στην αναδιαμόρφωση της ιστοσελίδας μας, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και να σας διευκολύνει στις επιλογές σας, παρέχοντας σας περισσότερη έμπνευση, ιδέες & λύσεις, ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων και δυνατότητες εύρεσης πολλαπλών συνδυασμών σε προϊόντα,  χρώματα και υλικά για τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση και την ανανέωση του χώρου σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αγαπημένων, την οποία μπορείτε όποτε θέλετε να τη μεταφέρετε στο καλάθι των αγορών σας.

Γιατί με την ΙΚΕΑ Ζούμε μαζί και απολαμβάνουμε τις αγορές μας και από το σπίτι! #zoumemazi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ