Άγιος Παντελεήμονας: Αυτός είναι ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές που συνελήφθη για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς

Αρνείται κάθε εμπλοκή στη δολοφονία της Κουβανής τρανς ο 35χρονος από το Μπανγκλαντές που συνελήφθη την Τετάρτη. Προς το παρόν κρατά το στόμα του κλειστό και επικαλείται τον… Αλλάχ, όπως έγραψε το enikos.gr

Ο 35χρονος μένει χρόνια στην Ελλάδα και δεν είναι σεσημασμένος, ωστόσο τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, τα τραύματα που είχε σε διάφορα σημεία του σώματός του και το πρόσωπο καθώς και τα αποτυπώματά του που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης Άννας στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του και τελικά στην σύλληψή του.

Οι έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών χαρακτηρίζουν την υπόθεση «δεμένη» και θεωρούν πως τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους είναι αδιάσειστα και αποδεικνύουν την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Φίλες της τρανς έχουν καταθέσει στην ΕΛΑΣ ότι θύμα και δράστης είχαν δεσμό. Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών έχουν καταλήξει ότι το κίνητρο της δολοφονίας είναι ερωτικό, και εκτιμούν ότι είναι πιθανόν η Άννα να του είχε ζητήσει να διακόψουν τη σχέση τους και εκείνος να μην ήθελε.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι, όπως είχε γράψει το enikos.gr, τις περασμένες μέρες άτομα από το περιβάλλον της 46χρονης φέρεται να κατέθεσαν πως το τελευταίο χρονικό διάστημα το θύμα είχε συχνούς τσακωμούς με έναν άνδρα, που οι Αρχές είχαν καταλήξει ότι ήταν και ο δολοφόνος της. Ωστόσο ακόμα κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη την περασμένη Δευτέρα μέσα στο σπίτι της Κουβανής τρανς.

35χρονος τρανς

Το κομμένο αυτί

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, η 46χρονη είχε μαρτυρικό θάνατο και πάλεψε πολύ για τη ζωή της. Πρώτη ένδειξη για αυτό ήταν οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε κάθε σημείο του διαμερίσματος της στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, την πλάτη και το στέρνο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το μισό του αυτί είναι κομμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Ο ίδιος φέρεται να έχει πει μόνο ότι τα τραύματα προέρχονται από ξυλοδαρμό που είχε δεχθεί από ομοεθνείς του οι οποίοι του ζητούσαν χρήματα.

Τα βίντεο που τον «έκαψαν»

Η ταυτοποίηση του 35χρονου έγινε εργαστηριακά μέσω των αποτυπωμάτων που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 46χρονης ενώ ο δράστης φέρεται να έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι της Κουβανής τρανς και έπειτα από λίγες ώρες να βγαίνει και να πηγαίνει στο δικό του που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr είναι λίγα τετράγωνα μακριά, στην ίδια περιοχή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι γείτονές του κατέθεσαν πως τον είδαν με αίματα να γυρνά σπίτι την ημέρα της δολοφονίας.

Μυστήριο με την κάμερα που είχε σπίτι της η 46χρονη

Οι φίλες της 46χρονης γνώριζαν πολλά για την προσωπική ζωή της Άννας και ήταν αποκαλυπτικές στις καταθέσεις τους.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, η 46χρονη Άννα είχε κάμερα μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής και κατέγραφε όλα τα ερωτικά της ραντεβού, όπως κατέθεσαν άλλωστε και οι φίλες της. Ωστόσο, όταν η ΕΛ.ΑΣ. μπήκε στο στο σπίτι της Κουβανής τρανς μετά το έγκλημα, δεν εντόπισε ούτε κάμερα, ούτε καταγραφικό. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης αφαίρεσε την κάμερα, καθώς είχε καταγράψει την πάλη με το θύμα και την άγρια δολοφονία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr, η 46χρονη Άννα είχε κάμερα μέσα στο διαμέρισμά της στην οδό Φυλής και κατέγραφε όλα τα ερωτικά της ραντεβού, όπως κατέθεσαν άλλωστε και οι φίλες της. Ωστόσο, όταν η ΕΛ.ΑΣ. μπήκε στο στο σπίτι της Κουβανής τρανς μετά το έγκλημα, δεν εντόπισε ούτε κάμερα, ούτε καταγραφικό. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι ο δράστης αφαίρεσε την κάμερα, καθώς είχε καταγράψει την πάλη με το θύμα και την άγρια δολοφονία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ