Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφό της για ξυλοδαρμό και βιασμό το 2020 – Ζήτησε από το ΑΤ να τη συνοδεύσει περιπολικό

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το enikos.gr για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα μία 28χρονη η οποία έπεσε νεκρή λίγα μέτρα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το ζευγάρι είχε χωρίσει το 2020. Τότε, η 28χρονη είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της για ξυλοδαρμό και βιασμό, ενώ είχε προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Παρόλα αυτά, ο 39χρονος φέρεται να συνέχισε να την ενοχλεί, μέχρι που έβαψε χθες (01/04) το βράδυ τα χέρια του με το αίμα της και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Ζήτησε από το ΑΤ περιπολικό να τη συνοδεύσει στο σπίτι της

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, η 28χρονη είχε βγει έξω βόλτα με έναν φίλο της, και καθώς επέστρεφαν στο σπίτι, είδαν τον πρώην σύντροφό της να κυκλοφορεί στην περιοχή, οπότε πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς η γυναίκα φοβόταν και πήγε να καταγγείλει το περιστατικό. Μάλιστα, φέρεται να ανέφερε στην αξιωματικό υπηρεσίας πως δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της, καθώς και την προηγούμενη φορά που το είχε κάνει, ακόμη κυκλοφορούσε ελεύθερος, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ένα περιπολικό για να την συνοδεύσει σπίτι της με ασφάλεια.

Τα όσα ακολούθησαν, προκαλούν σοβαρά ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αξιωματικός υπηρεσίας απάντησε στην 28χρονη πως δεν υπάρχει εύκαιρο περιπολικό, και πρέπει να καλέσουν την Άμεση Δράση. Όπως λέει η αξιωματικός, η 28χρονη είπε «θα την καλέσω εγώ», κι έτσι έγινε.

Βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, κάλεσε την Άμεση Δράση, αλλά δεν πρόλαβε να πει ούτε λέξη. Ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, της είχε στήσει καρτέρι θανάτου, και την μαχαίρωσε περίπου 20 μέτρα από το ΑΤ και ενώ υπήρχε φύλακας στο σημείο. Μάλιστα, ο φρουρός στο φυλάκιο, τόνισε πως δεν είχε οπτική επαφή, ενώ ο φίλος της 28χρονης αν και ήταν μπροστά στο περιστατικό δεν φαίνεται να αντέδρασε.

Σημειώνεται πως ο δράστης αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη, στη συνέχεια αυτοτραματίστηκε στον λαιμό και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου και νοσηλεύεται.

Διατάχθηκε ΕΔΕ για την δολοφονία της 28χρονης

Έπειτα από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, διατάχθηκε Ένορκη διοικητική εξέταση από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή για το τραγικό συμβάν που συνέβη έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ