Αυτόματη αναβάθμιση σε Windows 10 από το 2016

H Microsoft θα αλλάξει τον τρόπο αναβάθμισης των Windows 10 από το 2016 και θα τα δίνει στις προτεινόμενες αναβαθμίσεις –recommended update– μέσω του Windows Update.

Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 10 θα κατέβουν αυτόματα στα μηχανήματα και θα εγκατασταθούν αυτόματα σε χιλιάδες από αυτά. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει αν θα εγκαταστήσει τα Windows 10, λέει η Microsoft.

Το μήνυμα διαλόγου θα παρουσιάζεται στον χρήστη μία φορά και ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει να μην δει την προτροπή για αναβάθμιση ξανά.

Επίσης, η Microsoft θα κάνει και κάποιες αλλαγές που αφορούν τα πειρατικά Windows. Καθώς έχει διαπιστώσει ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει η αναβάθμιση από πειρατικά Windows στα Windows 10, η Microsoft θα δίνει για μία φορά μόνο τη δυνατότητα στους πειρατές να κάνουν την αναβάθμιση στο νέο λειτουργικό μέσα από το Windows Store και να αποκτήσουν μία γνήσια άδεια των Windows.

Αλλά η αναβάθμιση δεν θα είναι δωρεάν. Ο πειρατής θα πρέπει να αγοράσει την γνήσια άδεια χρήσης και έπειτα να προχωρήσει στην αναβάθμιση των Windows 10.

Τα παραπάνω εξυπηρετούν το στόχο της Microsoft να υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο PC με Windows 10 σε δύο χρόνια μετά την διάθεση τους.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το τι θα κάνει η Microsoft με το δωρεάν upgrade στα Windows 10 μετά την 28η Ιουλίου 2016, οπότε λήγει η τρέχουσα προσφορά.

Πηγή: e-pcmag.gr

Διαβάστε επίσης:

Η Microsoft καταργεί περίπου 1.000 θέσεις εργασίας

Το κακόβουλο λογισμικό Dridex “εξαφάνισε” 20 εκατ. λίρες από τραπεζικούς λογαριασμούς

Το πρώτο λάπτοπ της Microsoft

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.