Αεροσκάφος έφυγε εκτός διαδρόμου προσγείωσης στη Ρόδο – ΦΩΤΟ

Εκτός διαδρόμου προσγείωσης έφυγε σήμερα το πρωί ελικoφόρο αεροσκάφος της sky express στην προσπάθειά του να προσγειωθεί με τους ισχυρούς ανέμους στο αεροδρόμιο της Ρόδου και σταμάτησε στα χωράφια.

Στην προσπάθεια προσγείωσης, ο αριστερός τροχός έσκασε και πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του. Άμεση ήταν η παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, που έριξε αφρούς, κυρίως, για προληπτικούς λόγους.

Η πτήση sky 100 από Ηράκλειο προς Ρόδο με 16 επιβάτες, τρία άτομα πλήρωμα και ώρα άφιξης 07.36, προσγειώθηκε με προειδοποίηση και σύσταση ισχυρών ανέμων με ευθύνη του κυβερνήτη, όπως προβλέπεται.

Για τους 16 επιβάτες δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος, βγήκαν από το αεροπλάνο, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, υπέστησαν σοκ με το τράνταγμα κατά την προσγείωση.

Αυτή τη στιγμή, πραγματοποιείται άδειασμα καυσίμων και προετοιμάζεται η ρυμούλκηση του, βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, ενώ καταφθάνει επιτροπή από την Αθήνα, για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: rodosreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ