Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το φρικτό τροχαίο – ΒΙΝΤΕΟ

Το γλέντι του γάμου στην Καβάλα βάφτηκε με αίμα κι ο δρόμος γέμισε συντρίμμια και νεκρούς. Τρεις άνθρωποι “έσβησαν” στην άσφαλτο. Μια μητέρα με τον 39χρονο γιο της και ένας 32χρονος οδηγός μηχανής χάθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη.

“Μεγαλώσαμε μαζί, περάσαμε πάρα πολλά. Ήταν επαγγελματίας, έτρεχε στα Dragster. Το πρωί μοίραζε προσκλητήρια γιατί στις 7 Αυγούστου θα βάπτιζε και το παιδάκι του. Εμείς ακόμα δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό. Χάσαμε ένα πραγματικό αδελφό. Έχει συγκλονιστεί όλη η Καβάλα”, λέει ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης, φίλος του 32χρονου.

Η ανάρτηση του πατέρα του συγκλονίζει. “Ζούσε την απόλυτη ευτυχία αυτόν τον καιρό. Τον Αύγουστο ετοιμαζόταν να βαπτίσει τον εγγονό μου. Έφυγε τόσο άδικα σήμερα από ένα λάθος, από μια παρανομία κάποιου απερίσκεπτου οδηγού”, έγραψε.

Η απόφαση οδηγού αυτοκινήτου να κάνει αναστροφή στη μέση του δρόμου για να μπει σε πάρκινγκ αποδείχθηκε μοιραία. Το όχημα συγκρούστηκε με τη μηχανή του 32χρονου που ήταν στο αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή σύρθηκε στο πεζοδρόμιο, παρασέρνοντας τους καλεσμένους που περίμεναν να μπουν στο νυχτερινό κέντρο για το γαμήλιο τραπέζι. Από το πρωί οι φίλοι του 32χρονου αφήνουν λουλούδια στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο 32χρονος σκεφτόταν για χάρη του παιδιού του να εγκαταλείψει και τη μεγάλη του αγάπη που ήταν οι αγώνες dragster για να είναι πιο ασφαλής και να μην κινδυνεύει. Πριν επιστρέψει στο σπίτι του, πήγε να πάρει τη μηχανή ενός φίλου του για να την πάει στο συνεργείο και αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία διαδρομή που έκανε. Με ένα μηχανάκι, δηλαδή, το οποίο δεν ήταν δικό του…

Θρήνος και στα Κύργια Δράμας

Στο πένθος έχουν βυθιστεί και τα Κύργια της Δράμας για τον θάνατο της 61χρονης και του 39χρονου γιου. Ο γείτονάς τους στεκόταν δίπλα τους μαζί με τη σύζυγό του και είχαν μόλις φτάσει στο νυχτερινό κέντρο. “Είδα τη μηχανή που εκσφενδονίστηκε και ακυβέρνητη μπήκε ανάμεσα στα αυτοκίνητα και θέρισε κόσμο. Προσπάθησα να προφυλαχθώ γιατί είδα κάτι να έρχεται πάνω μας. Ήταν ακαριαίο αυτό που έγινε, δεν υπήρχε περιθώριο αντίδρασης. Όλοι ήταν μέσα στο αίμα” λέει ο κ. Θωμάς, του οποίου η σύζυγος τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια, ενώ φέρει κάποιες κακώσεις. Τρεις άνθρωποι που συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καβάλας έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι μαρτυρίες για το φρικτό τροχαίο συγκλονίζουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ