Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητές

Οδηγός λεωφορείου επιτέθηκε σε μαθητές

 

Οδηγός της ΕΘΕΛ, χθες το απόγευμα, επιτέθηκε σε μαθητές με συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (teaser). Το περιστατικό συνέβη στο Ολυμπιακό Χωριό και σε βάρος του οδηγού σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου Θρακομακεδώνες-Κηφισιά στο λεωφορείο 504, όταν βρισκόταν στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού. Οι τρεις ανήλικοι πλησίασαν τον οδηγό και άρχισαν να διαπληκτίζονται μαζί του. Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι ο οδηγός του λεωφορείου τους χτύπησε με την συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης.

Σύμφωνα με συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ, στο σημείο έσπευσε κόσμος και προκάλεσε φθορές στο λεωφορείο. Από την πλευρά του ο οδηγός δεν παραδέχεται ότι χτύπησε τους ανήλικους με το teaser, ενώ οι ίδιοι αναφέρουν ότι έχουν αυτόπτεις μάρτυρες που επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

Ακολούθησε έρευνα της αστυνομίας κατά την οποία δεν βρέθηκε η συσκευή. Ο οδηγός οδηγείται στην Ευελπίδων ενώ οι καταγγέλοντες πηγαίνουν στον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν έχουν δεχθεί επίθεση.

Σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ Δημήτρη Δημητρίου, ο Οργανισμός είναι ενήμερος για το περιστατικό από την πρώτη στιγμή του συμβάντος και θα πράξουν τα δέοντα μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την αστυνομία και την εισαγγελία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ