8 ανδρικές αρετές που γοητεύουν τη γυναίκα

8 ανδρικές αρετές που γοητεύουν τη γυναίκα

Έχετε σκεφτεί τι είναι αυτό που ζητάτε από έναν άνδρα; Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ιδανικός σύντροφος; Πώς πρέπει να συμπεριφέρεται; Αν τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σας, ρίξτε μια ματιά στα 8 κριτήρια που θέτουν οι περισσότερες γυναίκες στην επιλογή του συντρόφου τους. Τι λέτε, συμφωνείτε;

1. Ο άνδρας  πρέπει πάντα να στηρίζει τη γυναίκα .

Ένα υποστηρικτικός άνδρας ο οποίος είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε χωρίς ενδοιασμούς. Αυτό θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό το να φτιάξετε τη ζωή σας μαζί.

2. Πρέπει  να μπορεί να παίξει με παιδιά.

Κανένας άνδρας δεν θα πρέπει  φοβάται να παίξει με παιδιά, να τα διασκεδάσει και να τα κάνει να γελάσουν.

3.  Πρέπει να του “πηγαίνουν” τα μωρά.

Εντάξει, αυτή δεν είναι και η σημαντικότερη ιδιότητα, αλλά δεν είναι πολύ ωραία εικόνα ένας άνδρας να κρατάει ένα νεογέννητο μωρό; Ακόμα κι αν το θέμα σας δεν είναι να κάνετε παιδιά, ένας άνδρας που μπορεί να συμπεριφερθεί  με σεβασμό και στοργή σε ένα τόσο μικρό πλάσμα, είναι κάτι ιδιαίτερο.

4. Δεν πρέπει να φοβάται να “λερώσει” τα χέρια του.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί να φτιάχνουν πράγματα, να διορθωθούν, να χτίζουν κτλ. Αλλά υπάρχει κάτι γοητευτικό σε άντρες που έχουν τέτοιες ικανότητες. Ακόμα και αν αποτύχει, η προσπάθεια να διορθώσει κάτι, μόνο σε καλό μπορεί να οδηγήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του αρθρου στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ