Το χρονικό της μεταφοράς του δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς στο νοσοκομείο – Τι πραγματικά συνέβη

Στο νοσοκομείο πέρασε τη νύχτα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, ο οποίος τελικά πήρε το πρωί εξιτήριο και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, οι αστυνομικοί στα κρατητήρια της Νάξου βρήκαν τον 30χρονο να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος. Τα συμπτώματα που εμφάνιζε παρέπεμπαν σε κρίση επιληψίας και έτσι ο 30χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο νοσοκομείο το νησιού. Ο γιατρός που τον εξέτασε έκρινε αναγκαία την εισαγωγή του και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.

Το πρωί οι γιατροί έκριναν πως είναι καλά στην υγεία του κι έτσι ο 30χρονος πήρε εξιτήριο προκειμένου να απολογηθεί, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι δηλώσεις των γιατρών

Οι γιατροί που τον εξέτασαν, σε δηλώσεις τους ανέφεραν: “Χθες το βράδυ δεχτήκαμε μια κλήση από την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφερε τον ασθενή με πτώση επιπέδου συνείδησης”. Όπως σημείωσαν “εξετάστηκε από τον κ. Μανωλά που είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τις περιπτώσεις αυτές ως νευρολόγος και έκρινε ότι έπρεπε να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Εισήχθη στο νοσοκομείο, πήρε φαρμακευτική αγωγή, επανεξετάστηκε σήμερα το πρωί και ο ασθενής είναι μια χαρά. Πήρε εξιτήριο και φεύγει από το νοσοκομείο”.

Οι πληροφορίες για απόπειρα αυτοκτονίας

Σημειώνεται ότι οι πρώτες πληροφορίες για τον λόγο που ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν συγκεχυμένες με το MEGA να μεταδίδει ότι οι συνήγοροί του κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας. Δημοσιογράφος του Naxos Times, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επικαλούμενη έγκυρες πηγές, έκανε λόγο για επιληπτική κρίση.

Στον ανακριτή ο δράστης

Στις 10 το πρωί ο 30χρονος, αφού πήρε εξιτήριο, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νάξου προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για το έγκλημα στη Φολέγανδρο που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Έξαλλος ο Κούγιας

Για “κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως” κάνει λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του 30χρονου δράστη Γιάννη Βλάχου, ενώ αναφέρεται και στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη. “Να προσέξουν πάρα πολύ τόσο ο δράστης του εγκλήματος εις βάρος της αείμνηστης θυγατέρας των εντολέων μου όσο και ο συνήγορός του, γιατί τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως. Αυτά και θα επανέλθω μόλις έχω στα χέρια μου τη δικογραφία” αναφέρει ο Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ