Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Οι μώλωπες και το μυστήριο με τα κινητά τηλέφωνα του δράστη και της 26χρονης

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που έχει προκαλέσει νέο σοκ στην κοινή γνώμη. Η νεαρή γυναίκα εκλιπαρούσε μέχρι και την τελευταία στιγμή για τη ζωή της και καλούσε σε βοήθεια, ωστόσο, δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιος να την ακούσει στο απόκρημνο σημείο της Φολεγάνδρου, όπου την είχε εγκλωβίσει ο 30χρονος δράστης. Την ίδια στιγμή, τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση “δείχνουν” ότι πιθανόν ο 30χρονος να είχε χτυπήσει την 26χρονη φαρμακοποιό, πριν την ρίξει στα βράχια. Πληροφορίες του mega αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί μώλωπες στο πρόσωπο, και συγκεκριμένα στο μάτι, της νεαρής γυναίκας. Πρόκειται για θλαστικά τραύματα, που, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την πτώση από ύψος στα βράχια. Ως εκ τούτου, θεωρείται πιθανόν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος να γρονθοκόπησε τη Γαρυφαλλιά στο πρόσωπο, πριν την σπρώξει στον γκρεμό. Το επόμενο βήμα που θα κάνει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά, είναι να ζητήσει φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο να γίνει η σύγκριση με τα τραύματα στο άψυχο σώμα της 26χρονης και να διαπιστωθεί εάν ο 30χρονος την χτύπησε και στη συνέχεια την έριξε στα βράχια.

Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί μία ακόμη πληροφορία που μετέδωσε το mega. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έχουν κάνει οι Αρχές τόσο στη στεριά όσο και στη θάλασσα, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τα κινητά τηλέφωνα του δράστη και του θύματος. Με αυτό το δεδομένο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο 30χρονος να ξεφορτώθηκε κάποια στιγμή και τα δύο κινητά τηλέφωνα, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η 26χρονη είχε υποψίες πως ο 30χρονος παρακολουθούσε τα τηλέφωνά της.

Ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι ο καβγάς με το θύμα, ξεκίνησε όταν χάθηκαν στη διαδρομή με το αυτοκίνητό τους, και επέρριψε ευθύνες στην Γαρυφαλλιά ότι δήθεν κοιτούσε τα μηνύματά της και όχι το GPS. “Με είχε υποχείριό της. Με έπαιζε συνέχεια όλη την εβδομάδα. Με μείωνε. Αυτό με τσάντιζε πολύ. Μου μιλούσε υποτιμητικά και με τσάντισε πολύ. Μου έλεγε συνέχεια, πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην προκλητική ομολογία του.

Από χθες κρατείται στη Νάξο και το πρωί της Τρίτης πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Το απόγευμα έφτασε στο νησί ο δικηγόρος του, ενώ εκεί βρίσκεται και ο πατέρας του. Χθες, πάντως, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος εμφανίστηκε ψύχραιμος και ήρεμος, χωρίς να απαντήσει κάποια από τις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι.

Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” στη Γαρυφαλλιά 

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας η εξόδιος ακολουθία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον 30χρονο σύντροφό της.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα τρία της αδέρφια τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, ενώ φίλοι και συγγενείς της είπαν το «τελευταίο αντίο» με δάκρυα στα μάτια αφήνοντας ένα λουλούδι. Μάλιστα συγγενείς της άτυχης κοπέλας ακολούθησαν το αυτοκίνητο που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά». Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονταν στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ μοιράζονταν και λευκές μπομπονιέρες στη μνήμη της κοπέλας που κηδεύτηκε ανήμερα της ονομαστικής εορτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς θέλουν να οργανώσουν ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Συγκλόνισε ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς

Μία φίλη της 26χρονης και συνάδελφός της από το νοσοκομείο της Κορίνθου, συγκλόνισε με τον επικήδειο που εκφώνησε. Χαρακτήρισε την Γαρυφαλλιά ως ένα “ανεκτίμητο διαμάντι” και απευθυνόμενη στον καθ’ ομολογίαν δράστη, είπε: “Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα, τα αδέρφια της. Τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών”.

Όταν ολοκλήρωσε τον επικήδειο, η φίλη της Γαρυφαλλιάς χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που παρευρίσκονταν στον χώρο της εκκλησίας, σύμφωνα με τον Alpha.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ