Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κολαστήριο της Ηλιούπολης

Του Παναγιώτη Σουρέλη

Η «Ιωάννα», η «Νάταλι», η «Τασούλα», η «Αννα», η «Τζούλια» και η «Λούσι» -όπως ήταν γνωστές στα κυκλώματα της νύχτας, καθώς δεν πρόκειται για τα πραγματικά τους ονόματα- είναι μερικά από τα νεαρά κορίτσια που είχαν πέσει στα δίχτυα της σπείρας που τα εξέδιδε και στην οποία εμπλέκεται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 39χρονος αστυνομικός.

Η καταγγελία της πρώτης, της 19χρονης «Ιωάννας», άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες, δηλώνει στη Realnews ο δικηγόρος της, Γιάννης Μυκωνιάτης.

«Η πελάτισσά μου με την καταγγελία της έκανε την αρχή και έσπασε τη σιωπή. Μέρα με τη μέρα, και άλλες κοπέλες βρίσκουν το θάρρος και ετοιμάζονται να μιλήσουν για όσα έχουν βιώσει. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν ζητάμε μόνο δικαιοσύνη γι’ αυτές τις κοπέλες. Θέλουμε να μπει ένα τέλος στις αιτίες που γεννούν αυτά τα εγκλήματα. Ζητάμε, επίσης, να αναβαθμιστούν οι ήδη υπάρχουσες δομές, ώστε να μπορούν τα θύματα να διευκολύνονται να καταγγείλουν και να ξεφύγουν από το κακοποιητικό τους περιβάλλον». Ο 39χρονος αστυνομικός Δημήτρης Μπουγιούκος παρουσιάζεται από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία ως το «μικρό αφεντικό» ενός μεγάλου κυκλώματος. Στην περίπτωση της «Ιωάννας», σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ήταν αυτός που της πρότεινε να εργαστεί για τη μητέρα ενός φίλου του, η οποία είχε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. Πρόκειται για σελίδα στο διαδίκτυο όπου κάποιος μπορεί να κλείσει ερωτικό ραντεβού με μια κοπέλα έναντι του ποσού των 160 ευρώ για μία ώρα, ενώ το ποσό ανεβαίνει ανάλογα με τις έξτρα απαιτήσεις του πελάτη ή τη χρονική διάρκεια της συνάντησης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος διαχειριζόταν την ιστοσελίδα μαζί με ένα φίλο του. Έφτιαξε προφίλ της 19χρονης με φωτογραφίες της και βίντεο με ψεύτικα στοιχεία «Ιωάννα Ιωάννου από Κύπρο, 19 χρόνων», προκειμένου να μπορούν οι πελάτες να κλείνουν ραντεβού μαζί της. «Ο Δημήτρης μού είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα, με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 ευρώ, εγώ θα έπαιρνα τα 80. Ο Δημήτρης μόνο τις πρώτες δύο φορές μού έδωσε 50 ευρώ και τις υπόλοιπες φορές έπαιρνε όλα τα λεφτά που μου έδιναν οι πελάτες», έχει καταθέσει η «Ιωάννα».

«Είσαι η σταρ μου»

Ο Δημήτρης Μ. περνούσε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή για να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα. Ανέβαζε φωτογραφίες κοριτσιών, ενημέρωνε τους διαδικτυακούς επισκέπτες για τη διαθεσιμότητα των ραντεβού και απαντούσε σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων. Ενδεικτικό της κυνικότητας με την οποία το κύκλωμα αντιμετώπιζε τις γυναίκες ήταν η προσφορά που είχε βάλει για την περίοδο του… Euro. «Eνα free f..ck (δωρεάν σεξ) για τον πρώτο που θα μας πει σωστά το ακριβές σκορ ημίχρονο-τελικό στο παιχνίδι Βέλγιο-Ιταλία.

Ο νικητής θα κερδίσει μία ώρα με τη νέα μας hustler». Η «Ιωάννα» δεν ήταν για τον Δημήτρη Μ. μια κοπέλα του γραφείου όπως οι υπόλοιπες. «Είσαι η σταρ μου», της έλεγε, για να της δείξει ότι την ξεχωρίζει. Μια σταρ, όμως, που την τιμωρούσε με ξύλο όταν αρνιόταν να συναντηθεί με πελάτη ή να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως υποστηρίζει η 19χρονη. «Εγώ δεν ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά και όταν το έλεγα στον Δημήτρη αυτός με χτυπούσε σε όλα τα μέρη του σώματός μου με κλοτσιές και μπουνιές και συνέχιζε να με απειλεί», έχει καταγγείλει η «Ιωάννα». Οι λέξεις φαίνεται ότι δεν είχαν κανένα νόημα για τον 39χρονο αστυνομικό, καθώς, ενώ υπηρετούσε στην Αστυνομία, στο στήθος του είχε χαράξει το τατουάζ «1312». Πρόκειται για το αγγλικό ακρωνύμιο ACAB, το οποίο προκύπτει από τη φράση «All Cops Are B…stards», που σημαίνει «Όλοι οι αστυνομικοί είναι μπ…σταρδοι».

«Με εκδικείται»

Από την πλευρά του, ο 39χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι όχι μόνο δεν εξέδιδε τη 19χρονη, αλλά της ζητούσε να αφήσει πίσω το αμαρτωλό παρελθόν της. «Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε ως συνοδός και εκδιδόταν… Με κατηγορεί εκδικητικά και έχει πει ψέματα, γιατί εγώ της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχθηκα αυτή να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», είπε ο 39χρονος κατά την απολογία του στις δικαστικές Αρχές. Όσον αφορά την ημέρα που η κοπέλα δραπέτευσε από το σπίτι, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε: «Αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε. Εγώ της έριξα μια σφαλιάρα και αυτή με έβρισε, άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε “τι έκανες; Θα δεις, ρε μ…α”». Εκτός από τη 19χρονη, ο αστυνομικός θα βρεθεί αντιμέτωπος στα δικαστήρια και με την πρώην σύζυγό του. Η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά για όσα συνέβησαν το διάστημα που συζούσε μαζί του και που την ανάγκασαν να τον εγκαταλείψει…

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ