Την επιμέλεια της 9χρονης κόρης του διεκδικεί η οικογένεια του αστυνομικού – Τι καταγγέλλει η δικηγόρος της μητέρας του παιδιού

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε η δικηγόρος της πρώην σύζυγος του προφυλακισμένου αστυνομικού, κάνοντας λόγο για εμπλοκή της 9χρονης κόρης τους στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Παράλληλα, η Ελισσάβετ Τσέρτου σημειώνει πως η οικογένεια του αστυνομικού δήλωσε επίσημα ότι θα καταθέσουν νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για να διεκδικήσουν την επιμέλεια του παιδιού, “με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει”.

“O αστυνομικός δεν άργησε να θέσει το νέο του σχέδιο σε εφαρμογή όντας κρατούμενος. Λυτούς και δεμένους «διέταξε» για άλλη μια φορά ώστε να μην φτάσει στα χέρια της μητέρας το παιδί και να «λάμψει» η αλήθεια προφανώς για όσα κρύβουν τόσο ο ίδιος όσο και το οικείο περιβάλλον του σχετικά με την εμπλοκή του ανήλικου τέκνου στην υπόθεση της 19χρονης κακοποιημένης κοπέλας. Την «πόρτα κλειστή» βρίσκει η μητέρα για άλλη μια φορά αφού της δήλωσαν επίσημα οι γονείς και ο αδερφός του κρατούμενου πως θα καταθέσουν άμεσα νέο αίτημα ασφαλιστικών μέτρων για διεκδίκηση της επιμέλειας, με τον ισχυρισμό ότι το παιδί ζούσε μόνιμα στο σπίτι των γονέων του αστυνομικού και η μητέρα είναι ακατάλληλη να το μεγαλώσει!” αναφέρει η κ. Τσέρτου σε δήλωσή της.

“Οι συγγενείς του αστυνομικού προσπαθούν να κρατήσουν το στόμα του παιδιού κλειστό και να το καθοδηγήσουν ώστε να συμμετέχει σαν «νέο θύμα» στο νέο τους «παιχνίδι» κρατώντας το μακρυά από την μητέρα. Εν τέλει, τι έχει γίνει ; ο αστυνομικός παραβίασε την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων περί ανάθεσης της επιμέλειας και παράτησε το ανήλικο τέκνο στους γονείς του ή η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα συμμετείχε στην ανατροφή του ανήλικου τέκνου του και ζούσαν σαν οικογένεια μέσα στο σπίτι, όπως ο ίδιος δηλώνει επίσημα στο απολογητικό του υπόμνημα ενώπιον των Αρχών; Ο πατέρας προσπαθεί απεγνωσμένα να βγάλει ακατάλληλη την μητέρα αυτή την φορά μέσω των συγγενών του και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το ανήλικο τέκνο, επηρεάζοντας το με τους ανθρώπους που είχε κοντά του. Γιατί άραγε δεν θέλουν να φτάσει ποτέ το παιδί στην μητέρα και το καθοδηγούν στην αντίθετη πλευρά;

Μήπως για να μην ακουστεί η γνώμη του για όσα έζησε στο σπίτι κολαστήριο στην Ηλιούπολη μαζί με την 19χρονη κοπέλα; Ξανά τονίζουμε πως τόσο η ίδια η 19χρονη κακοποιημένη κοπέλα όσο και ο κρατούμενος δήλωσαν επίσημα πως είχαν κοινή διαμονή με το ανήλικο τέκνο στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη αντίθετα από όσα ισχυρίζονται σήμερα οι συγγενείς του. Περιμένουμε δικαίωση” προσθέτει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ