Χανιά – “Λύγισε” ο πατέρας της 11χρονης: Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου

Τα Χανιά και όχι μόνο θρηνούν. Το κλίμα είναι βαρύ για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε βραχώδες σημείο της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Την Πέμπτη συγγενείς και φίλοι είπαν το “τελευταίο αντίο” στην 11χρονη. Συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της. Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. “Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου” μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του, όπως τονίζουν άνθρωποι που βρέθηκαν χθες στο πλευρό του, σύμφωνα με το zarpanews.gr.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.

Στο μεταξύ σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πτώση από μεγάλο ύψος, οφείλεται ο θάνατος της 11χρονης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης. Ο θάνατος του 11χρονου παιδιού έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκλονίζει η γιαγιά της: Καλύτερα να έθαβαν εμένα

Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς της 11χρονης, η οποία μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι ” δυστυχώς ο πόνος αυτός και μάνας και παιδιών και πατέρα και γιαγιάδων είναι πολύ πολύ οδυνηρός και δεν περνιέται εύκολα. Αν έθαβαν εμένα δεν θα στενοχωριόμουν… να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα χαστούκι με δύο παλάμες, όχι με μία. Και με τρεις μπορώ να πω… Αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά. Τα πράγματα δεν αλλάζουν αυτή τη στιγμή. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, ο μπαμπάς, τον παππού, τη γιαγιά, να είμαστε μια γροθιά”.

Όπως είπε η μητέρα του πατέρα της 11χρονης “εγώ αυτή την στιγμή, θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε , να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στεναχωρημένη».

Ανέφερε και είπε για τα αίτια του θανάτου της μικρής ότι, έγινε νεκροψία και η οικογένεια έχει το πόρισμα που «δεν δείχνει ούτε βιασμό», ενώ υπέθεσε ότι, «το παιδί παραπάτησε, ζαλίστηκε…».

Αναφερόμενη στη μητέρα της μικρής τόνισε ότι “τώρα το παιδί να περιπλανιέται τη νύχτα και να το δηλώνει το πρωί της άλλης μέρας;”. Όπως τονίζει η ίδια “βέβαια δεν ήμουν ούτε μπροστά ούτε να έβλεπα τι συμβαίνει και γιατί πήγε πρωί βράδυ..;», ενώ πρόσθεσε ότι, «δεν έπιασε το τηλέφωνο να πει ότι ‘αυτό το πράγμα συμβαίνει’ αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.

“Έπρεπε να μας ειδοποιήσει έστω να βγούμε και εμείς λίγο να το ψάξουμε μπορεί να το είχαμε βρει , μπορεί να ζούσε , μπορεί να είχε χτυπήσει μπορούσε να ζούσε» τόνισε η γιαγιά.

Πηγή πληροφοριών: zarpanews.gr/ ANT1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ