Χανιά: Κάτοικοι καταγγέλλουν νέο πάρτι σε κεντρική πλατεία – “Μπορεί να ήταν και 1.000 άτομα” – ΦΩΤΟ

Νέο πάρτι στήθηκε στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά, το βράδυ του Σαββάτου, με κατοίκους να εκτιμούν ότι μπορεί να συμμετείχαν ακόμη και 1.000 άτομα.

Η πλατεία γέμισε με κόσμο λίγο μετά τις 11 το βράδυ, ενώ η μουσική έπαιζε δυνατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως αναφέρουν οι περίοικοι. «Μπορεί να ήταν και 1000 άτομα», τονίζει μια κυρία στο flashnews, σημειώνοντας: «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δεν κοιμάται άνθρωπος».

Αναστατωμένοι είναι και οι επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι λένε ότι ξενυχτούν μέσα στα μαγαζιά τους, προκειμένου να τα προστατέψουν, αλλά παρόλα αυτά έγιναν ζημιές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιοχή το πρωί θυμίζει «βομβαρδισμένο τοπίο» και αναγκάζονται οι ίδιοι να καθαρίζουν. «Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», λέει ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, «τους φωνάζαμε να φύγουν από τις αυλές μας και μας βρίζουν, θα βρεθεί ένας θερμοκέφαλος και θα γίνει μεγάλη φασαρία».

Δείτε τις ΦΩΤΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ