Διόδια Μαλγάρων: Δεν επέτρεψαν σε αστυνομικούς της Frontex να μεταβούν στη Χαλκιδική – ΒΙΝΤΕΟ

Αυξημένη ήταν η κίνηση στα διόδια όλης της χώρας, καθώς από την Πέμπτη επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Οι περισσότεροι έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να μπορέσουν να περάσουν από τα διόδια και τους ελέγχους της ΕΛΑΣ, όμως δεν λείπουν και εκείνοι που προσπαθούν να περάσουν χρησιμοποιώντας ευφάνταστες δικαιολογίες.

Διπλάσια η κίνηση σε σχέση με πέρυσι

Η κίνηση στα διόδια της Ελευσίνας και των Μαλγάρων ήταν διπλάσια σε σχέση με πέρυσι. Από τα διόδια της Ελευσίνας τη Μεγάλη Τετάρτη πέρασαν περίπου 35.000 οχήματα, αριθμός που είναι διπλάσιος σε σχέση με το 2020. Στα διόδια Μαλγάρων, πέρυσι πέρασαν 5.000 αυτοκίνητα, ενώ φέτος ξεπέρασαν τα 10.500.

Μάλιστα στα διόδια των Μαλγάρων, οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο συναδέλφους τους από τη δύναμη Frontex, οι οποίοι ήθελαν να μεταβούν στη Χαλκιδική και τους ανάγκασαν να επιστρέψουν πίσω στη Θεσσαλονίκη.

Στα διόδια Μαλγάρων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σταμάτησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα διόδια Μαλγάρων, προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο, στην οποία συζητήθηκαν θέματα εγκληματικότητας, επιχειρησιακού σχεδιασμού, αστυνόμευσης καθώς και η εντατικοποίηση των αστυνομικών δράσεων, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της πόλης.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης συνομίλησε με την επικεφαλής της Αστυνομίας του ελέγχου των διοδίων, και ενημερώθηκε για την πορεία των ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ