Έγκλημα στο Κορωπί: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 76χρονου που σκότωσε τον γιο του

Tης Άννας Κανδύλη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 76χρονου που φέρεται να ομολόγησε πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί.Ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος από τους αστυνομικούς οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Τι όπλισε το χέρι του δράστη

Η τοπική κοινωνία στο Κορωπί είναι σοκαρισμένη από το έγκλημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην οδό Γ. Αναγνώστου 40. Ο 76χρονος άνδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 48χρονο γιο του, ενώ στη συνέχεια τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, λέγοντας “ελάτε να με συλλάβετε, σκότωσα τον γιο μου”.

Από όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ο 76χρονος πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στην κοιλιακή χώρα έπειτα από προστριβή που είχαν στο ξυλουργείο όπου διατηρεί η οικογένεια. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το MEGA, πατέρας και γιος είχαν το τελευταίο διάστημα λογομαχήσει αρκετές φορές εξαιτίας του προβλήματος αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, αιτία που τους οδήγησε και στη μοιραία λογομαχία.

Την ίδια στιγμή, προβλήματα στην ψυχολογία του είχε δημιουργήσει και το γεγονός ότι ήταν άνεργος, καθώς και ο χωρισμός από τη σύζυγό του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά.Βρήκε ακαριαίο θάνατο

Ο δράστης πυροβόλησε το παιδί του με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ