Τουρισμός: Κατά προτεραιότητα ο εμβολιασμός των εργαζομένων – Πότε θα αρχίσει, τι είπε ο Θεοχάρης

Για τον εμβολιασμό των εργαζομένων του τουρισμού μίλησε στη Βουλή ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης λέγοντας ότι η εισήγησή του έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό και τους ειδικούς. Όμως, ο χρόνος έναρξης θα εξαρτηθεί από τη ροή εισαγωγής των εμβολίων στη χώρα. Όπως είπε “ο εμβολιασμός των εργαζομένων του τουρισμού είναι αποφασισμένος και αφορά σε περίπου 280.000 άτομα”. Ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι ο εμβολιασμός θα αρχίσει όταν ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός των πιο ευάλωτων.

“Από την πρώτη ημέρα της ολοκλήρωσης των πιο ευάλωτων θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός του τουρισμού. Σε κάθε περίπτωση έχουμε προβλέψει συχνότατα τεστ σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά ο εμβολιασμός θα είναι μια διαδικασία τριών εβδομάδων” είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Τουρισμού.

Επίσης ο ίδιος είπε ότι “βασικό μήνυμα για την προώθηση του τουρισμού είναι “όλη η χώρα είναι ασφαλής” απορρίπτοντας συνθήματα για covid free και non covid free νησιά. Όπως υποστήριξε ο κ. Θεοχάρης “θέλουμε να ανοίξει ο τουρισμός και θα γίνει με ασφάλεια”, ενώ πρόσθεσε ότι “θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ