Θετικός στον κορονοϊό ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος – ΒΙΝΤΕΟ

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιάννης Ντσούνος. Ο ίδιος μιλώντας με τον συμπαρουσιαστή του στην εκπομπή “Αταίριαστοι” Χρήστο Κούτρα, περιέγραψε την περιπέτειά του, που φαίνεται πως ξεκίνησε από την περασμένη Τετάρτη.

“Από την περασμένη Τετάρτη, ήταν η τελευταία φορά που είδα τον Ντσούνο εδώ στην εκπομπή. Ήταν την προηγούμενη Τετάρτη” είπε ο Χρήστος Κούτρας. “Τι συνέβη; Το μεσημέρι μας ενημέρωσε ο Γιάννης ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, μετά την εκπομπή. Πέρασαν δυο τρεις μέρες που έμεινε σε καραντίνα και κόλλησε. Μάθαμε ότι είναι θετικός. Αγχωθήκαμε η αλήθεια είναι και είπαμε να μην το κάνουμε τηλεοπτικό θέαμα. Αλλά αναρωτιέστε πού είναι ο Γιάννης. Μου έχει λείψει πολύ, είναι καλά, δόξα τω Θεώ, όλα πάνε καλά… Μιλάμε 50-60 φορές στο τηλέφωνο”.

Ο Γιάννης Ντσούνος σημείωσε: “Είμαι καλά… Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, από την προηγούμενη Τετάρτη μετά την εκπομπή. Αμέσως μετά πήγα έκανα τεστ, οπότε σε λίγες ώρες βρέθηκα κι εγώ θετικός, με χαμηλό ιικό φορτίο. Από τότε είμαι στο σπίτι σε καραντίνα. Έχουν περάσει πια 11 ημέρες… Έχει κολλήσει όλη η οικογένεια” σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Σημειώνεται ότι στο σπίτι ζει με τη σύζυγό του, τη μικρή κορούλα του, 9 μηνών, και τον γιο του 3,5 ετών. “Βρεθήκαμε όλοι θετικοί, αμέσως μετά. Τα παιδιά δεν έχουν συμπτώματα. Η Μαρίνα κι εγώ έχουμε απώλεια γεύσης και όσφρησης και ευτυχώς τίποτα άλλο. Βρισκόμαστε στην εντέκατη ημέρα και περιμένουμε στωικά και υπομονετικά να περάσουν οι μέρες…”

“Και κατά τον Μάιο θα επιστρέψεις” τον πείραξε ο συμπαρουσιαστής του.

“Θα επιστρέψω όποτε θέλεις εσύ” ανταπάντησε ο Γιάννης Ντσούνος. “Θα με βάλεις όταν θα έχω ανηντικό τεστ, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα.

“Υπάρχει αγωνία… Ευτυχώς εν ήταν κανείς θετικός από τους συνεργάτες μου γιατί κι αυτό ήταν πολύ σοβαρή έγνοια και ανησυχία. Τα βασικά συμπτώματα ήταν αυτά, απώλεια γεύσης και όσφρησης, υπάρχει λίγος πόνος στην πλάτη, που έχει η σύζυγός μου. Ευτυχώς εγώ δεν έχω κάτι άλλο. Περιμένουμε σε λίγες ημέρες να φύγει από πάνω μας το ιικό φορτίο και να αρνητικοποιηθούμε” τόνισε και πρόσθεσε: “Υπάρχει αβεβαιότητα, υπάρχει ανησυχία. Αυτό που λένε οι ειδικοί και οι γιατροί είναι ότι ανά πάσα στιγμή, όπως κι αν αισθάνεσαι, τα πράγματα μπορεί να γυρίσουν διαφορετικά. Χρειάζεται προσοχή, τήρηση όλων αυτών που σου λένε οι γιατροί. Καλό είναι να ακούμε έναν γιατρό που εμπιστευόμαστε και προχωρούμε με αυτόν. Ανεξάρτητα με το αν έχουμε ηπιότερα ή λίγο σοβαρότερα συμπτώματα χρειάζεται καθημερινή ενημέρωση στον γιατρό και επικοινωνία για να βγάλουμε πέρα αυτές τις 15 ημέρες που χρειάζεται για να αρνητικοποιηθεί ο οργανισμός”.

Όσο για το πώς κόλλησε σημείωσε: “Έναν χρόνο προσέχουμε πάρα πολύ. Προφανέστατα και επειδή έχει γίνει μια χαρτογράφηση του πού , πώς, υπήρξε λάθος από τη δική μου πλευρά. Κάπου κατέβηκε η μάσκα, θες να ανάψεις ένα τσιγάρο, θες…” εξήγησε.

“Η μάσκα ίσως κατέβηκε και για κλάσματα δευτερολέπτου, γι’ αυτό το λέμε και το καταγράφουμε” υπογράμμισε απευθύνοντας μήνυμα το γεγονός ότι διαγνώστηκα με χαμηλό ιικό φορτίο, σημαίνει ότι ήταν για κάποια δευτερόλεπτα… Αλλά πόσο επικίνδυνο είναι και πώς μπορείς να κολλήσεις. Γιατί εγώ προφανέστατα κόλλησα και τα μέλη της οικογένειάς μου, ιδίως τα παιδιά που είναι πολύ μικρά. Ευτυχώς είμαστε κι εμείς σ’ αυτήν την κατάσταση. Όλα είναι καλά” σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ