Πανόρμου: Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια – Καταγγελίες για αστυνομικούς που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας 8 Μαρτίου 2021, στην Πανόρμου μεταξύ ομάδας ατόμων και αστυνομικών της ομάδας “Δράση”. Σύμφωνα με όσο ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ομάδα περίπου 100 ατόμων συγκεντρώθηκε στην Πλατεία του Σταθμού Μετρό “Πανόρμου”, με σκοπό να πραγματοποιήσει πορεία στη ΓΑΔΑ.

Τα άτομα επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας “ΔΡΑΣΗ” που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της “Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών”. Σύμφωνα με την αστυνομία, τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και έγιναν οκτώ προσαγωγές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Την 20.10 ώρα σήμερα, ομάδα (100) περίπου ατόμων, συγκεντρώθηκε στην Πλατεία του Σταθμού Μετρό “Πανόρμου”, με σκοπό να πραγματοποιήσει πορεία στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα ανωτέρω άτομα επιτέθηκαν με πέτρες, μπουκάλια και κροτίδα, σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που περιπολούσαν παραπλεύρως, για την επιτήρηση των Γραφείων της “Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Από τις επιθέσεις τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός. Από τις αστυνομικές δυνάμεις προσήχθησαν (8) άτομα”.

Καταγγελίες για αστυνομικούς που προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένο όχημα

Την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media, βίντεο από τις περιπολίες των αστυνομικών στα στενά της Πανόρμου. Σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, αστυνομικοί της ομάδας “ΔΡΑΣΗ”, που επέβαιναν σε δίκυκλα, χτύπησαν με τα γκλοπ τους ένα σταθμευμένο όχημα, προκαλώντας του φθορές.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ