Λιγνάδης: Μεταφέρθηκε σε θάλαμο των φυλακών Τρίπολης – Αρνητικός στον κορονοϊό

Σε θάλαμο κρατουμένων, στις φυλακές της Τρίπολης, μεταφέρθηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, που κατηγορείται για βιασμούς κατά συρροή, μεταφέρθηκε στην ειδική πτέρυγα όπου βρίσκονται οι θάλαμοι των κρατούμενων και εκεί θα συνεχιστεί η προσωρινή του κράτηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υποβλήθηκε και σε δεύτερο τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο, και βρέθηκε αρνητικός.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρισκόταν σε προληπτική καραντίνα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και έγινε η μεταγωγή του στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης. Όλες εκείνες τις ημέρες παρέμενε μαζί με άλλους κρατούμενους σε ειδικό για covid 19 χώρο, όπως προβλέπει η διαδικασία για τους νεοεισερχόμενους κρατούμενους.

Δίωρη έρευνα στο σπίτι του – Στο “στόχαστρο” των αστυνομικών οι ηλεκτρονικοί του υπολογιστές

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η έρευνα που έγινε στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και στη μοτοσυκλέτα του ηθοποιού και σκηνοθέτη, διήρκησε δύο ώρες. Οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από σημεία του σπιτιού.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε στην έρευνα, καθώς όπως είπε, έλαβε τέσσερις κλήσεις στις οποίες του ζητούσαν να είναι παρών στο σπίτι, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει.

Νέα μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη για βιασμό

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη, σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη κατατέθηκε νέα μήνυση για βιασμό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής καταγγέλλει ότι βιάστηκε από το γνωστό ηθοποιό-σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018. Ήδη έχει ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα ενώ η καταγγελλόμενη πράξη έρχεται να προστεθεί στους δύο βιασμούς για τους οποίους ήδη κατηγορείται και έχει κριθεί προφυλακιστέος. Το φερόμενο ως θύμα είναι Έλληνας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ηθοποιός. Ο μηνυτής κατά τον χρόνο τέλεσης της πράξης δεν ήταν ανήλικος και ότι σύμφωνα με πληροφορίες τον προσέγγισε στην πλατεία του Αγίου Παύλου , στο Μεταξουργείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ