Μπισμπίκης: Έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας Κίτσου

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που φιλοξενούσε την απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων, να έκανε λόγο για κάποιο οικογενειακό θέμα που προέκυψε στον γνωστό πρωταγωνιστή, η αλήθεια όμως είναι (γιατί ήμουν παρών και είδα τι συνέβη) πως αποχώρησε θορυβωδώς και σε έξαλλη κατάσταση όταν άκουσε πως αποσύρθηκε το βραβείο «Ζωή Λάσκαρη», που θα δινόταν στην τηλεοπτική του παρτενέρ Μαρία Κίτσου.

Ο λόγος ήταν ότι εκείνη απουσίαζε από την εκδήλωση. Ο ίδιος μού το επιβεβαίωσε σε κουβέντα μας, χωρίς να είναι πια εν θερμώ, όπως εκείνη την ώρα. Έκανε, μάλιστα, και χιούμορ με το όλο «σκηνικό»! «Πράγματι, έγινα έξαλλος όταν απέσυραν το βραβείο της Μαρίας. Ένιωσα πολύ άσχημα και έφυγα. Δεν μπορούσα να μείνω μετά από μια τέτοια κίνηση, που τελικά ανακλήθηκε και το βραβείο της το παρέλαβε ο φίλος και συνεργάτης της Μάνος Καρατζογιάννης, όπως και το δικό μου, το οποίο παρέλαβε ο στενός συνεργάτης και φίλος Τάσος Σωτηράκης. Το θεώρησα άδικο, γι’ αυτό και αποχώρησα από την τελετή βράβευσης. Τελικά ο Βόσκαρης την αγαπάει τη Λενιώ» (γελά).

Μπορεί να αστειευόταν «παίζοντας» με τους ρόλους που ερμηνεύουν έξοχα με τη Μ. Κίτσου, αλλά δεν έχασα την ευκαιρία να τον ρωτήσω πού θα οδηγηθούν οι δυο τους. Του ανέφερα όλα τα σπόιλερ που υπάρχουν, ότι θα την ακολουθήσει μέχρι το Διαφάνι για να την εκδικηθεί που του γκρέμισε τη ζωή και την καριέρα, μα χαμογελάει λέγοντας πως δεν έχει διαβάσει τα επόμενα σενάρια. Πάντως, όταν του είπα πως δεν τους βλέπω για… happy end, εκείνος απάντησε πονηρά: «Ούτε κι εγώ».

Άραγε θα παραμείνει στη σαρωτική σειρά μέχρι το φινάλε της; «Εγώ, θα φύγω πριν από το τέλος. Λίγο πριν… Αλλά δεν μπορώ να σου προδώσω τίποτα παραπάνω, όπως καταλαβαίνεις. Κι αυτά που είπα, είναι αρκετά!». Υπολογίζει ότι τα γυρίσματά του για τη σειρά αυτή θα τελειώσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Ιανουάριο και δεν αποκλείει να κάνει ξανά τηλεόραση στο μέλλον. «Αγαπώ την τηλεόραση, γιατί μου προσέφερε πολλά. Αν βρεθεί κάτι ξεχωριστό και δυνατό, όπως οι “Άγριες μέλισσες”, με τέλειο σενάριο, εξαιρετικό σκηνοθέτη και με γερούς συμπαίκτες, φυσικά και θα πω το “ναι” με χαρά. Παρόλο που τρέχω μαραθώνιο, όπως λες και εσύ, με τη νέα στέγη που απέκτησε ο πολυχώρος “Cartel”, ύστερα από σημαντική παραχώρηση της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, και δεν ξέρω αν θα έχω χρόνο για κάτι μεγάλο τηλεοπτικά. Θα δείξει!». Πριν περάσουμε στα του «Cartel», τον ρώτησα αν αντιμετωπίζει έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν τις «Μέλισσες». «Δεν κυκλοφορώ πολύ και δεν έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο. Από το γύρισμα στις πρόβες κι από εκεί στο σπίτι μου. Στα social media, όμως, γίνεται… πόλεμος, από ό,τι βλέπω. Θέλουν το κεφάλι του Βότσκαρη επί πίνακι (γελά). Ένας ρόλος είναι, ηρεμήστε, έχω να τους πω! Μα, τι να κάνω κι εγώ;».

Κάθε φορά που μιλά για τη Μ. Κίτσου, στάζει μέλι. «Την ήξερα τη Μαρία ως ηθοποιό, εκτιμούσα και θαύμαζα όσα έχει πετύχει έως τώρα στο θέατρο και χαίρομαι πολύ που παίζουμε μαζί στη σειρά. Είναι ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα, μια ηθοποιός που δεν χορταίνεις να παίζεις μαζί της. Αν θα ήθελα να παίξουμε μαζί και στο θέατρο; Φυσικά, και με μεγάλη χαρά! Μακάρι να συμβεί. Είναι σπουδαίο πράγμα να παίζεις με ταλαντούχους ηθοποιούς και να νιώθεις τη χημεία που νιώθω εγώ μαζί της».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ