Το τηλεφώνημα της Καίτης Γκρέυ που προκάλεσε πανικό: “Έλα να με σώσεις, πεθαίνω”

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής η “εξαφάνιση” της θρυλικής λαϊκής τραγουδίστριας Καίτης Γκρέυ. Ένα τηλεφώνημά της σε επιστήθιο φίλο της, γνωστό στιχουργό , ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει την Αστυνομία, φίλους και συγγενείς της.

“Έλα να με προλάβεις, πεθαίνω” ήταν τα λόγια που έκοψαν την ανάσα του γνωστού στιχουργού και φίλου της. ήταν γύρω στις 4 το μεσημέρι όταν ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός άκουσε από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής μια πολύ γνώριμη φωνή σχεδόν να τον εκλιπαρεί.

“Το αίμα μου πάγωσε. Είναι πολύ καλή φίλη, πολλών χρόνων και δεν ήταν δυνατόν να μην βρεθώ κοντά της. Έτσι μαζί με δύο ακόμη άτομα που είναι πολύ γνωστά στον καλλιτεχνικό χώρο και φίλοι της Γκρέυ σπεύσαμε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Για πάνω από μισή ώρα δεν απαντούσε η Γκρέυ στο θυροτηλέφωνο. Έτσι αναγκαστήκαμε μετά και την προτροπή της αντιδημάρχου της Νέας Σμύρνης να απευθυνθούμε στο αστυνομικό τμήμα” ανέφερε ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso. Το περιπολικό έφτασε αμέσως στο σπίτι της ενώ επιστρατεύτηκε και κλειδαράς.

“Όσο και αν χτυπούσαμε δεν ακούστηκε καμία φωνή Είχαμε υποθέσει ότι κάτι άσχημο είχε συμβεί στην Γκρέυ” λέει ο στιχουργός. “Αφού ο κλειδαράς άνοιξε πηδώντας από την μπαλκονόπορτα του διπλανού σπιτιού αντικρίσαμε την Καίτη τρομαγμένη, μη μπορώντας να μιλήσει. Την αφήσαμε λίγο να συνέλθει και τότε μας είπε πως της έχουν αρπάξει χρυσαφικά και προσωπικά της αντικείμενα. Οια στυνομικοί αφού κατέγραψαν τα πάντα αποχώρησαν από το σπίτι και εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί” αποκαλύπτει ο στιχουργός.

Όπως αναφέρει η Espresso δεν είναι λίγα τα βράδια που περίοικοι ακούνε τη μεγάλη τραγουδίστρια να ζητάει βοήθεια φωνάζοντας τη νύχτα. Επιπλέον δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη τραγουδίστρια καταγγέλλει κλοπή από το σπίτι της καθώς τον Φεβρουάριο είχε κάνει μήνυση κατηγορώντας μία επιστήθια φίλη της. Μάλιστα στη μήνυση αναφέρεται ότι της είχαν ρίξει δηλητήριο στο νερό με σκοπό να τη σκοτώσουν και να της πάρουν πολύτιμα τιμαλφή. Τότε η τραγουδίστρια είχε καταγγείλει ότι ενώ ήταν στο νοσοκομείο της είχε αφαιρέσει το ποσό των 4.500 ευρώ καθώς και πολλά είδη από την κουζίνα της.

ΠΗΓΗ: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ