Ανακάλυψη στα Εξάρχεια: Είχε μετατρέψει το νηπιαγωγείο σε αποθήκη ναρκωτικών – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία πρωτοφανή ανακάλυψη βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Αστυνομία μετά τη σύλληψη ενός 26χρονου από τη Συρία που έκρυβε ναρκωτικές ουσίες ακόμη και μέρα σε νηπιαγωγείο. Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε κρύψει 53 συσκευασίες κάνναβης σε αυτοσχέδια πλαστικά σακουλάκια έτοιμα προς πώληση μέσα σε γλάστρες ακόμα και σε φρεάτια της ΕΥΔΑΠ στον προαύλιο χώρο του σχολείου όπου στεγάζεται νηπιαγωγείο και δημοτικό.

Ιδιαίτερα μία από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνει συσκευασία με ναρκωτικά που βρέθηκε ακριβώς έξω από παράθυρο και τα θρανία του σχολείου.

Οργή και αγανάκτηση

Κάτοικοι και καταστηματάρχες στην περιοχή των Εξαρχείων εκφράζουν την οργή και την απόγνωση τους για τα φαινόμενα βίας εγκληματικότητας αλλά και το ναρκεμπόριο που επικρατεί σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια και τα μαγαζιά τους, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και έξω ακριβώς από την πόρτα τους.

Οι αντοχές των κατοίκων των Εξαρχείων αρχίζουν και εξαντλούνται, ενώ ζητάνε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για να επιστρέψει στην κανονικότητα η γειτονιά τους.

«Φοβάμαι για το παιδί μου, φοβάμαι για τη γυναίκα μου για όλα τα παιδιά της περιοχής για την υποβάθμιση της περιοχής, το ότι μειώνεται συνεχώς η μαθητική δύναμη στα σχολεία της περιοχής δυσμενώς τη μία χρονιά 200 μαθητές την άλλη 140, διότι οι γονείς φοβούνται να στείλουν σχολείο τα παιδιά τους στην περιοχή» ανέφερε στην κάμερα του MEGA κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 30 Ιουνίου έχουν συλληφθεί 224 άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 2.580 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1000 γραμμάρια κοκαΐνης.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ